skip to Main Content
Ruim 20 jaar ervaring
Kwaliteit airco's
NVKL Lid
Van advies tot installatie en onderhoud

Maak kennis met Hodi Koeltechniek in Best

Heb je tijdens de warme zomerdagen in Best behoefte aan een verkoelende airco? Neem dan contact op met de specialisten van Hodi Koeltechniek. Al meer dan 20 jaar kunnen bedrijven en particulieren bij ons aankloppen voor de levering en installatie van airco’s en warmtepomp- en ventilatiesystemen van de beste kwaliteit. Tevens kun je 24/7 contact met ons opnemen wanneer je airco in Best niet meer naar behoren werkt. Wij zijn dus je totaalpartner op het gebied van koeltechniek. Wil je meer weten over onze airco’s of diensten? Lees dan verder of neem contact met ons op.

Kom meer te weten over onze airco’s

Welke maatregelen heb jij allemaal genomen om de hitte tijdens de warme zomerdagen buiten te houden? Veel mensen doen er alles aan om de warmte uit hun woning of kantoor in Best te weren. Vrijwel niets mag echter baten. Gelukkig kan een airco daar verandering in brengen.

Met een airco kun je namelijk een optimaal binnenklimaat realiseren. Een airconditioning van Hodi Koeltechniek filtert, ontvochtigt en verkoelt de lucht in je ruimtes. Ideaal tijdens de steeds warmere zomers in Nederland!

Laat ons een airco installeren in je pand of woning in Best

In ons uitgebreide assortiment met airco’s en ventilatiesystemen is er voor iedere situatie wel een passend systeem te vinden. Je vindt bij ons bijvoorbeeld de zogenaamde Single split, de Multi split en VRF-modellen.

Wil je weten welke airco past bij jouw kantoorruimte of supermarkt in Best? Schakel dan onze specialist in voor advies op maat. Samen met hem kun je op eenvoudige manier een systeem aanschaffen die je ruimte optimaal koelt. Meer weten over de verschillende modellen? Neem dan contact op en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

De voordelen van Hodi Koeltechniek

Nadat je een airco hebt uitgekozen die past bij jouw situatie in Best, kunnen wij je ook nog helpen met de installatie van het systeem. Onze installateurs zijn zeer goed opgeleid, werken klantgericht, vriendelijk en bereiden zich uitstekend voor op hun werkzaamheden. Daarnaast kun je het volgende bij ons verwachten:

  • Airco’s voor zowel particuliere als zakelijke klanten
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Levering van kwaliteitsairco’s
  • Lid van het NVKL
  • Advies op maat

airco best

Neem contact met ons op

Wil je ook een eersteklas airco aanschaffen om een heerlijke koele slaapkamer te realiseren in Best? Of wil je meer weten over de installatie van een ventilatiesysteem in je winkel of kantoorpand? Benader ons dan via ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch 073-5210577 of het kantoor in Schaijk 048-6464532. Mailen kun je doen naar info@hodikoeltechniek.nl. Met welk type airco mogen wij je helpen in Best?

Back To Top