Airco Zakelijk

Airco Zakelijk

Airco Zakelijk

Hodi Koeltechniek adviseert, levert en installeert airconditioning, warmtepomp- en ventilatiesystemen voor winkels, kantoren, bedrijven en instellingen. Van mobiele airco tot complete luchtbehandelingsystemen die koelen in de zomer en verwarmen in de winter.

Airconditioning modellen

Er zijn verschillende systemen die wij verkopen, de Single split, Multi split en VRF modellen. De grootste verschillen tussen deze modellen zijn:

  • Bij single split airco kan er 1 airconditioning binnen geplaatst worden (op 1 buitendeel)
  • Bij Multi split airco kunnen er meerdere airconditioning binnen geplaatst worden (tot 4 airconditioning binnen op 1 buitendeel)
  • Bij VRF systemen kunnen er naast meerdere binnen-units ook vloerverwarming of luchtgordijnverwarming aangesloten worden op een buitendeel

Wil je bijvoorbeeld een airco voor in de winkel kopen? Dan voldoet een single split aan je wensen. Mocht je bijvoorbeeld een airco in de winkel en ook in het kantoor willen plaatsen, dan zou een multi split model interessant zijn.

Een VRF systeem is uitstekend geschikt voor winkels en kantoren waar verschillende ruimtes of zones zijn waar de temperatuur na behoefte ingesteld kunnen worden. Warmte-uitwisseling tussen de diverse ruimtes is mogelijk. Er is een diversietijd aan airco units te selecteren. Vloerverwarming en luchtgordijn behoort tot de mogelijkheid.

Ook hierover kan Hodi Koeltechniek een goed advies geven.

DUURZAAM KOELEN, VERWARMEN EN VENTILEREN

    Contact opnemen

    Wij helpen u graag verder