Installatie & Onderhoud

Airco installatie & onderhoud

Airco installatie & onderhoud

Onze airco’s worden door goed opgeleide en ervaren monteurs geplaatst. Monteurs van Hodi Koeltechniek zijn klantgericht, vriendelijk en goed voorbereid op de uit te voeren werkzaamheden.

Verder zijn de installateurs op de hoogte van alle (technische) eisen en wordt er tijdens het plaatsen rekening gehouden dat er geen tocht, lawaai en/of onvoldoende koeling is. Hiermee zorgen wij dat de klant optimaal van een aangenaam en comfortabel klimaat kan genieten.

Gecertificeerde monteurs

Al onze monteurs bezitten de juiste opleidingen en certificaten om werkzaamheden aan de installatie te mogen uitvoeren. Dit is ook wettelijk vereist voor het onderhouden van airco’s. U mag van ons verwachten dat de onderhouden airco na behoren functioneert en een aangenaam klimaat creëert.

Tevens zijn wij lid van de NVKL, de Nederlandse Vereniging van ondernemingen op het gebied van airconditioning. Als NVKL-lid voldoen installateurs aan een groot aantal kwaliteitseisen om professionaliteit te kunnen waarborgen. Om het kwaliteitscertificaat te mogen voeren worden er jaarlijks 2 controles uitgevoerd door een door de NVKL aangewezen keuringsinstantie.

Met onze 24/7 service zorgen wij ervoor dat de klant met een gerust hart jarenlang van de airconditioning kan genieten.

airco onderhoud

airco installatie

DUURZAAM KOELEN, VERWARMEN EN VENTILEREN

    Contact opnemen

    Wij helpen u graag verder