Een airconditioning laten plaatsen

Maak kennis met Hodi Koeltechniek

Wil je een airconditioning laten installeren in je kantoor, woning of winkel? Dan zit je helemaal goed bij Hodi Koeltechniek. Al meer dan 20 jaar zijn wij specialist op het gebied van airconditioning, warmtepomp- en ventilatiesystemen voor iedere situatie. Naast dat wij eersteklas airco’s leveren, zijn wij in staat om het systeem vakkundig te installeren. Wil je meer weten over de verschillende systemen die wij verkopen? Lees dan verder of neem contact met ons op.

Een airconditioning laten plaatsen

Heb je in je kantoor, slaapkamer of winkel last van de warmte tijdens de warme zomerdagen? Dan kan een goed werkende airconditioning de oplossing bieden. De airco geeft koele lucht en zorgt ervoor dat het aangenaam vertoeven is in de ruimte. Tevens zorgt de airconditioning voor het ontvochten en het filteren van de lucht.

Wij hebben een ruim assortiment met airco’s voor iedere situatie. Wanneer je een airco bij ons aanschaft, kun je de airco ook direct laten plaatsen door onze vakmensen. Zij houden er bij het plaatsen rekening mee dat er geen tocht, lawaai of onvoldoende koeling is. Op deze manier kunnen wij je laten genieten van een aangenaam en comfortabel klimaat.

Onze gecertificeerde monteurs

Het installeren van de airco’s wordt uitgevoerd door onze goed opgeleide en ervaren monteurs. Onze monteurs zijn zeer klantgericht, vriendelijk en goed voorbereid op de werkzaamheden die zij gaan uitvoeren. Tevens zijn de installateurs op de hoogte van alle (technische) eisen. Voordat onze monteurs de installatie mogen uitvoeren, moeten zij in het bezit zijn van de juiste opleidingen en certificaten. Ditzelfde geldt voor het onderhoud van de airconditionings. Hodi Koeltechniek is ook lid van NVKL, de Nederlandse Vereniging van ondernemingen op het gebied van airconditioning. Om lid te zijn van de NVKL moeten de installateurs voldoen aan een groot aantal kwaliteitseisen. Om het kwaliteitscertificaat te mogen voeren, worden wij twee keer per jaar gecontroleerd door de NVKL aangewezen keuringsinstantie. Op deze manier kunnen wij je een vakkundige en geslaagde installatie garanderen.

De voordelen van Hodi Koeltechniek

Om je jarenlang met een gerust hart te kunnen laten genieten van een goed werkende airco, hebben wij ook onze speciale 24/7 service in het leven geroepen. Je kunt deze service 24/7 bereiken wanneer je airco niet meer naar behoren werkt. Tevens bieden wij het volgende:

  • Airco’s voor zowel zakelijke als particuliere klanten
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Levering van kwaliteit airco’s
  • Lid van het NVKL
  • Advies op maat

Bel of mail ons voor meer informatie

Wil je ook een airco laten installeren in je slaapkamer, kantoor of supermarkt? Of heb je behoefte aan meer informatie over onze aanpak bij een installatie? Benader dan ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch via telefoonnummer 073-5210577. Mailen kan naar info@hodikoeltechniek.nl. Je ontvangt van ons dan zo snel mogelijk meer informatie over de levering van een nieuwe airconditioning en het plaatsen daarvan.

DUURZAAM KOELEN, VERWARMEN EN VENTILEREN

    Contact opnemen

    Wij helpen u graag verder