Over Hodi

Hodi koeltechniek is in 1996 opgericht door Bert van Hoof en Edwin Disco. Sinds 2022 wordt het bedrijf gerund door Edwin Disco, Lars Bonel en Ton Disco. Wij hebben 28 jaar ervaring in het adviseren, installeren en onderhouden van airconditioning-warmtepomp of een luchtbehandeling unit. Sindsdien hebben wij veel klanten tevredengesteld door bij hen een airconditioning te plaatsen aan de hand van hun wensen.

Onze klanten zijn zowel particulieren als bedrijven. Van het begin af aan zijn wij aangesloten bij de NVKl. Dit lidmaatschap en onze ervaring zijn de garantie dat wij u goed adviseren bij het aanschaffen van een airconditioning-warmtepomp voor woning, kantoor of winkel.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en daarom zijn wij ook 24/7 te bereiken.

Kortom, wij staan bekend om onze kwaliteit en zorgen met onze brede assortiment dat de klant goed wordt ondersteund bij het kiezen van een airconditioning-warmtepomp of een luchtbehandeling unit. Mocht u nog vragen hebben over ons als bedrijf, over de prijzen en/of gewoon advies willen ontvangen, bel ons dan gerust op zodat wij kunnen kijken wat wij kunnen betekenen.