Een airconditioning voor de gezondheidszorg

Maak kennis met Hodi Koeltechniek

Ben je op zoek naar een eersteklas airconditioning voor de gezondheidszorg? Zoek je een vakkundig bedrijf dat deze airconditioning kan leveren en installeren? Dan ben je aan het juiste adres bij Hodi Koeltechniek. Al meer dan 20 jaar zijn wij verantwoordelijk voor de levering en plaatsing van airco’s, warmtepomp- en ventilatiesystemen in ziekenhuizen en andere gezondheidsinstellingen. Een aangenaam binnenklimaat is namelijk zeer belangrijk voor de gezondheidszorg. Met onze slimme systemen kunnen wij dit realiseren. Wil je meer te weten komen over de verschillende systemen die wij verkopen? Lees dan verder of neem contact met ons op.

Meer informatie over een airconditioning voor jouw kantoor

Voor de gezondheidszorg is een goed werkende airconditioning niet meer weg te denken. Tijdens warme dagen zorgt de airconditioning ervoor dat de temperatuur laag blijft in een ziekenhuis of instelling. Een lage temperatuur is cruciaal bij het gezond houden van de patiënten. De lage temperatuur kan namelijk de verspreiding van bacteriën voorkomen. Daarnaast is de airconditioning of het ventilatiesysteem in staat om de lucht in de ruimtes te filteren en te verversen. Op deze manier wordt er een optimaal klimaat gecreëerd. Hodi Koeltechniek biedt een ventilatiesysteem of airconditioning voor iedere situatie in de gezondheidszorg.

Een airconditioning voor ieder kantoor

Wij van Hodi Koeltechniek hebben een ruim assortiment met verschillende modellen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een Single split, Multi split of VRF modellen. Ieder systeem heeft zijn eigen kenmerken. Bij een Single split airco kan er bijvoorbeeld één airconditioning binnen op één buitendeel geplaatst worden. Bij een Multi split airco heb je de mogelijkheid om meerdere (tot 4) airconditionings te plaatsen op één buitendeel. Tot slot kunnen er bij VRF systemen naast meerdere binnen-units ook vloerverwarming of luchtgordijnverwarming aangesloten worden op één buitendeel. Zo bieden wij voor iedere ruimte een passend systeem.

De voordelen van Hodi Koeltechniek

Heb je behoefte aan advies bij het uitzoeken van een airco voor de gezondheidszorg? Dan kun je rekenen op de hulp van onze specialisten. Zij helpen je graag met advies op maat. Naast het advies, de levering, installatie en het onderhoud van je systeem, kun je ook op het volgende rekenen bij Hodi Koeltechniek:

  • Airco’s voor zowel zakelijke als particuliere klanten
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Levering van kwaliteit airco’s
  • Lid van het NVKL

Bel of mail ons voor meer informatie

Wil je ons inschakelen om een airconditioning te plaatsen in je zorginstelling of ziekenhuis? Of wil je meer weten over een bepaalde airco voor de gezondheidszorg? Neem dan contact op met ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch via telefoonnummer 073-5210577. Mailen kan naar info@hodikoeltechniek.nl. Wij geven je dan graag meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van een airconditioning in de gezondheidszorg.

DUURZAAM KOELEN, VERWARMEN EN VENTILEREN

    Contact opnemen

    Wij helpen u graag verder