Airco installatiebedrijf

Maak kennis met Hodi Koeltechniek

Wil je een airconditioning laten installeren door een vakkundig installatiebedrijf? Maak dan kennis met Hodi Koeltechniek. Ruim 20 jaar geleden zijn wij begonnen met het leveren, installeren en onderhouden van airco’s, warmtepomp- en ventilatiesystemen. Door een airco aan te schaffen, kun je altijd genieten van een optimaal binnenklimaat, ook tijdens de hete zomerdagen. Wil je meer te weten komen over ons werk als installateur van airco’s? Lees dan verder of neem direct contact met ons op.

Een airco laten installeren door ons installatiebedrijf

De zomers in Nederland lijken steeds warmer te worden. Het is dan ook niet zo gek dat je tijdens deze dagen behoefte hebt aan een woonkamer, kantoor of winkel met een aangenaam koel binnenklimaat. Door een airco aan te schaffen, kun je dit verwezenlijken. Bij Hodi Koeltechniek kun je verschillende eersteklas koelsystemen verkrijgen. Wanneer je een model hebt uitgekozen dat past bij jouw situatie, kun je deze direct laten leveren en plaatsen door onze installateur.

Onze vakkundige installateur let er bij het plaatsen van de airconditioning op dat er geen tocht, lawaai of onvoldoende koeling is. Met zijn hulp kun je in een kantoor, slaapkamer of winkel vertoeven met een optimaa

Onze gecertificeerde monteurs

Bij ons installatiebedrijf werken alleen goed opgeleide en ervaren monteurs. Zij werken zeer klantgericht, zijn vriendelijk en bereiden zich goed voor op de werkzaamheden die zij gaan uitvoeren. Daarnaast zijn zij op de hoogte van alle (technische) eisen die gesteld worden aan de installatie van een airco. Om een installatie te mogen uitvoeren, moeten onze installateurs in het bezit zijn van de juiste opleidingen en certificaten. Ook voor het onderhoud van de systemen moeten zij de juiste papieren hebben.

Om de kwaliteit van installatiewerken door onze installatiebedrijf te kunnen waarborgen, hebben wij ons aangesloten bij het NVKL. Dit is de Nederlandse Vereniging van ondernemingen op het gebied van airconditioning. Wanneer men lid wil zijn van het NVKL, moet men voldoen aan een groot aantal kwaliteitseisen. Om het kwaliteitscertificaat te mogen voeren, worden wij twee keer per jaar gecontroleerd door de NVKL aangewezen keuringsinstantie.

Airco installatiebedrijf

De voordelen van Hodi Koeltechniek

Om je jarenlang met een gerust hart te kunnen laten genieten van een goed werkende airco, hebben wij ook onze speciale 24/7 service in het leven geroepen. Je kunt deze service 24/7 bereiken wanneer je airco niet meer naar behoren werkt. Tevens bieden wij het volgende:

  • Airco’s voor zowel zakelijke als particuliere klanten
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Levering van kwaliteitsairco’s
  • Lid van het NVKL
  • Advies op maat

Bel of mail ons voor meer informatie

Wil je Hodi Koeltechniek inschakelen om een airco door onze installateur te laten plaatsen? Of heb je behoefte aan meer informatie over de aanpak van ons installatiebedrijf? Neem dan contact op met ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch via telefoonnummer 073-5210577. Mailen kun je doen naar info@hodikoeltechniek.nl. Wij geven je dan zo snel mogelijk meer informatie over de installatie van een airco door onze installatiebedrijf.

DUURZAAM KOELEN, VERWARMEN EN VENTILEREN

    Contact opnemen

    Wij helpen u graag verder