Airco voor kantoor

Maak kennis met Hodi Koeltechniek

Wil je een airconditioning op je kantoor laten installeren? En zoek je een vakkundig bedrijf dat een passende airco kan leveren? Maak dan kennis met Hodi Koeltechniek. Al meer dan 20 jaar kunnen zowel bedrijven als particulieren bij ons terecht voor de levering, installatie en het onderhoud van een airconditioning, warmtepomp- of ventilatiesysteem op maat. Wij zorgen ervoor dat het zowel ‘s zomers als ‘s winters aangenaam vertoeven is in je kantoor, huis of winkel. Wil je meer weten over de airco’s die wij verkopen? Dan kun je verder lezen of direct contact met ons opnemen.

Meer informatie over een airconditioning voor jouw kantoor

Een airco in je kantoor wordt steeds belangrijker. De zomers in Nederland worden ieder jaar heter en een warm kantoor is niet bepaald aangenaam voor je personeel. De hitte verstoort de concentratie en de motivatie van het personeel, waardoor zij een stuk minder productief zijn. Daarnaast kan een te warme kantoorplek gezondheidsproblemen opleveren. Laat dus een airconditioning installeren om een aangenaam klimaat te creëren in je kantoor. Wij bieden voor iedere ruimte een passend systeem. Of het nu gaat om een mobiele airco of een compleet luchtbehandelingssysteem, bij Hodi Koeltechniek kun je het vinden.

Een airconditioning voor ieder kantoor

In ons assortiment zijn verschillende systemen te vinden. Wij verkopen bijvoorbeeld de Single split, Multi split en VRF modellen. De systemen hebben allemaal hun eigen kenmerken. Een Single split airco heeft bijvoorbeeld één airconditioning binnen op één buitendeel. Een Multi split airco geeft de mogelijkheid om meerdere (tot 4) airconditionings te plaatsen op één buitendeel. Tot slot kunnen er bij VRF systemen naast meerdere binnen-units ook vloerverwarming of luchtgordijnverwarming aangesloten worden op één buitendeel. Voor iedere kantoorsituatie is er dus een passend model te vinden.

Airconditioning voor kantoor

De voordelen van Hodi Koeltechniek

Heb jij behoefte aan advies op maat bij het uitzoeken van een airconditioning die past bij je kantoor? Dan kun je rekenen op de hulp van onze specialisten. Wij helpen namelijk naast de levering, installatie en het onderhoud van je systeem ook met advies op maat. Tevens kun je het volgende bij ons verwachten:

  • Airco’s voor zowel zakelijke als particuliere klanten
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Levering van kwaliteit airco’s
  • Lid van het NVKL

Neem contact met ons op

Wil je ons inschakelen om een airco te installeren in je kantoor? Of wil je eerst advies op maat bij het uitkiezen van een passend model? Neem dan contact op met ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch via 073-5210577. Mailen kan naar info@hodikoeltechniek.nl. Wij hopen dan zo snel mogelijk een passende airconditioning voor je kantoor te leveren en te installeren.

DUURZAAM KOELEN, VERWARMEN EN VENTILEREN

    Contact opnemen

    Wij helpen u graag verder