Hodi Koeltechniek

Maak kennis met Hodi Koeltechniek

Zoek je een bedrijf waar je terecht kunt voor airconditioning in de retail? Dan zit je helemaal goed bij Hodi Koeltechniek. Wij zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in airconditioning. Je kunt niet alleen bij ons terecht voor de levering van eersteklas airco’s, warmtepomp- en ventilatiesystemen, maar ook voor het advies, de installatie en het onderhoud van je systeem. Voor meer informatie over onze airco’s en ventilatiesystemen kun je verder lezen of direct contact met ons opnemen.

Meer informatie over een airconditioning voor de retail

Een airconditioning voor de retail is zeer belangrijk. Zeker nu de zomers in Nederland steeds heter worden, is een airco in een winkel of supermarkt bijna een vereiste. Je wilt immers ook tijdens de warme zomerdagen een aangenaam klimaat creëren voor jouw klanten en personeel.

Als specialist op het gebied van koeltechniek hebben wij altijd het systeem dat je nodig hebt voor je winkel. Of het nu gaat om een mobiele airco of een compleet luchtbehandelingssysteem, je kunt het bij ons vinden.

Een airconditioning voor iedere situatie

Wij hebben een ruim assortiment met verschillende systemen. Wij verkopen bijvoorbeeld de Single split, Multi split en VRF modellen. Ieder systeem heeft zijn eigen kenmerken. Zo kan er bij een Single split airco één airconditioning binnen worden geplaatst op één buitendeel. Bij een Multi split airco kunnen er meerdere (tot 4) airconditionings worden geplaatst op één buitendeel. Tot slot kunnen er bij VRF systemen naast meerdere binnen-units ook vloerverwarming of luchtgordijnverwarming aangesloten worden op het buitendeel. Wij bieden dus voor iedere retailsituatie een passend model. Neem contact met ons op als je meer wilt weten over de verschillende modellen.

De voordelen van Hodi Koeltechniek

Heb je behoefte aan advies op maat bij het uitzoeken van een airconditioning die past bij je winkel? Dan kun je contact opnemen met onze specialisten. Wij helpen namelijk naast de levering, installatie en het onderhoud van je systeem ook met advies op maat. Tevens kun je het volgende bij ons verwachten:

  • zakelijke als particuliere klanten
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Levering van kwaliteit airco’s
  • Lid van het NVKL

Neem contact met ons op

Wens je een airconditioning voor de retail? Of heb je behoefte aan meer informatie over onze verschillende modellen? Dan kun je contact opnemen met ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch via 073-5210577. Mailen kan naar info@hodikoeltechniek.nl. Wij ontvangen dan graag meer informatie over je wensen wat betreft een airconditioning voor de retail.

DUURZAAM KOELEN, VERWARMEN EN VENTILEREN

    Contact opnemen

    Wij helpen u graag verder