Airco laten plaatsen in Beuningen

Maak kennis met Hodi Koeltechniek in Beuningen

Wil je een kwaliteits airconditioning laten installeren in je woning, kantoor of winkel in Beuningen? Dan ben je aan het juiste adres bij Hodi Koeltechniek. Wij staan al meer dan 20 bekend als dé expert op het gebied van koeltechniek. Je kunt bij ons terecht voor de levering en installatie van eersteklas airco’s, warmtepomp– en ventilatiesystemen. Werkt je airco niet meer naar behoren? Dan kan je ons 24/7 inschakelen voor vakkundig onderhoud. Heb je behoefte aan meer informatie over onze airconditionings en de diensten die wij bieden? Lees dan verder of neem direct contact met ons op en maak een afspraak.

Kom meer te weten over onze airco’s

De zomers in Nederland kunnen behoorlijk warm zijn. We nemen allerlei maatregelen om het nog een beetje aangenaam te houden in onze winkel, slaapkamer of kantoorpand in Beuningen. Desondanks weet de warmte binnen te dringen met concentratie-, motivatie- en slaapproblemen tot gevolg. Gelukkig kan een airco uitkomst bieden. Door een airconditioning aan te schaffen, kun je een heerlijk binnenklimaat creëren. De airco filtert en ontvochtigt de lucht en maakt het heerlijk koel in de ruimte. Met een airco van Hodi Koeltechniek weet je zeker dat je tijdens de hete zomers aangenaam kunt vertoeven in je pand of woning.

Laat ons een airco installeren in je pand of woning in Beuningen

Ons assortiment met airco’s en ventilatiesystemen is zeer uitgebreid. Of je nu een klein appartement hebt of een grote supermarkt koel wilt houden, bij ons vind je een koelinstallatie die past bij je situatie in Beuningen. Vind je het lastig om de juiste airconditioning te vinden? Dan kun je altijd de hulp inschakelen van onze airconditioning experts. Zij geven advies op maat en gaan samen met jou op zoek naar een airco die aansluit bij jouw wensen. Ga bijvoorbeeld voor de Single split, Multi split of een van onze VRF-modellen. Heb je behoefte aan meer informatie over de verschillen tussen de airco’s die wij verkopen? Neem dan contact met ons op en vraag eventueel direct een vrijblijvende offerte op voor de airconditioning die je wenst.

Airco laten plaatsen in Beuningen

De voordelen van Hodi Koeltechniek

Nadat je samen met onze specialist een model hebt uitgekozen dat past bij jouw situatie in Beuningen, schakel je onze installateurs in om de airco te installeren. Onze goed opgeleide en ervaren monteurs werken klantgericht, zijn vriendelijk en bereiden zich uitstekend voor op de werkzaamheden. Tevens kun je het volgende bij ons verwachten:

  • Airco’s voor zowel particuliere als zakelijke klanten
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Levering van kwaliteitsairco’s
  • Lid van het NVKL
  • Advies op maat

Neem contact met ons op

Heb je ook de behoefte om je woning of kantoor in Beuningen te verrijken met een airconditioning? Of wil je jouw klanten in de zomer laten genieten van een heerlijk gekoelde winkel? Neem dan contact op met ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch via 073-5210577. Mailen is mogelijk via info@hodikoeltechniek.nl. Wij horen dan graag wat je wensen zijn voor een airconditioning voor je slaapkamer, winkel of kantoorpand in Beuningen.

DUURZAAM KOELEN, VERWARMEN EN VENTILEREN

    Contact opnemen

    Wij helpen u graag verder