Airconditioning in Boxtel

Hodi Koeltechniek installeert snel jouw airconditioning in Boxtel

Wil je de best koelende airconditioning in jouw woning of pand in Boxtel laten installeren? Zet direct Hodi Koeltechniek in! Wij zijn sinds ruim 20 jaar actief in het leveren, plaatsen en installeren van airconditioning, waardoor je ons een ware expert kunt noemen. Onze modellen airconditioning zijn toepasbaar op iedere situatie. Denk hierbij aan airco’s voor
woningen, kantoren, de gezondheidszorg en de retail. Onze airconditioning voorziet in een aangenaam klimaat voor jouw ruimte. Ben je benieuwd wat wij zoal te bieden hebben? Lees dan verder voor meer informatie of neem contact op voor de installatie van jouw airco in Boxtel.

Ultieme verkoeling

Is het ‘s zomers vaak heet in jouw woning of pand, dan kan dit een onaangenaam effect hebben. Onze airconditioning biedt dan een uitkomst. Door jouw ruimte optimaal te verkoelen, ontstaat er een prettig klimaat, waardoor je ook beter zult slapen. Onze airconditioning bevat een vernuftige warmtepomp die ervoor zorgt dat jouw woning of pand in de winter verwarmd wordt. Doordat deze enkel de ruimte opwarmt die je gebruikt, bespaar je flink in de kosten. Tevens zorgt onze airco ervoor dat jouw ruimte wordt gefilterd en zodoende ook ontvochtigd wordt. Een groot voordeel voor jouw woon- of werkcomfort!

Collectie airconditioning

Hodi Koeltechniek biedt verschillende modellen airconditioning aan en kan je derhalve de volgende modellen aanbieden voor jouw kantoor, woning, winkel of zorginstelling:

 • Design wandunits
 • Wand unit (hoog gemonteerd)
 • Vloer unit (laag gemonteerd)
 • Units in het plafond gemonteerd (cassette)
 • Units die uit het het zicht worden gemonteerd en inblazen door middel van roosters

Wist je dat wij ook beschikken over systemen zoals de Single split, Multi split en andere VRF modellen? Indien je meer wenst te weten over onze airco’s en specificaties, kun je gerust contact opnemen met onze adviseur.

Airconditioning in Boxtel

Waarom onze airconditioner?

Wanneer je op zoek bent naar een optimaal verkoelende airconditioning, ben je bij ons op de juiste plek. Echter bieden wij nog veel meer. Ook voor de installatie en het onderhoud van jouw airconditioning dragen wij zorg. Onze vakkundige monteurs helpen je graag verder. Kwaliteit, professionaliteit en klantgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel. Dat en de volgende aspecten maken dat wij ons onderscheiden:

 • Airco’s voor zowel particuliere als zakelijke klanten
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Levering van kwaliteit airco’s
 • Lid van het NVKL
 • Advies op maat

Schakel ons in voor jouw airconditioning in Boxtel!

Wil je ook een koele ruimte in de zomer en onze airconditioning in jouw ruimte in Boxtel laten installeren? Of wens je onderhoud aan jouw airco? Bel ons dan vandaag nog voor een afspraak via 073-5210577 of 048-6464532. Ook kun je ons mailen via info@hodikoeltechniek.nl. Wij komen dan snel onze hoogwaardige airconditioning bij jou in Boxtel installeren!

DUURZAAM KOELEN, VERWARMEN EN VENTILEREN

  Contact opnemen

  Wij helpen u graag verder