Airco laten installeren in Cuijk

Maak kennis met Hodi Koeltechniek in Cuijk

Ben je in de omgeving van Cuijk op zoek naar een bedrijf waar je terecht kunt voor de levering en installatie van een kwaliteitsairco? Dan zit je helemaal goed bij Hodi Koeltechniek. Al meer dan 20 jaar zijn wij specialist op het gebied van airco’s, warmtepomp- en ventilatiesystemen. Wij nemen niet alleen de levering en installatie van de systemen voor onze rekening, maar kunnen je ook helpen met het onderhoud van jouw airco in Cuijk. Wil je meer weten over de installatie van een airco of ventilatiesysteem? Lees dan verder of neem direct contact met ons op.

Kom meer te weten over onze airco’s

Iedere zomer in Nederland lijkt heter te worden dan die daarvoor. Steeds meer mensen hebben tijdens deze zomerse dagen behoefte aan verkoeling. De hitte is namelijk funest voor onze concentratie, motivatie en nachtrust. Een airco kan gelukkig de oplossing bieden. Een airco zorgt niet alleen voor een heerlijke koele ruimte, maar hij filtert en ontvocht de lucht ook. Dit zorgt voor een optimaal binnenklimaat in je woning, kantoor of winkel in Cuijk.

Laat ons een airco installeren in je kantoor of woning in Cuijk

Hodi Koeltechniek heeft een ruim assortiment met airco’s en ventilatiesystemen. Bij ons vind je altijd wel een installatie die past bij je situatie in Cuijk. Kom je er zelf niet uit? Dan kun je altijd de hulp inschakelen van onze specialisten. Zij weten alles op het gebied van airco’s en kijken samen met jou welk type airconditioning bij jouw ruimte past. Of het nu gaat om een kleine ruimte of grote winkel, bij ons is er altijd wel een systeem dat aansluit bij je wensen. Kies bijvoorbeeld voor de zogenaamde Single split, Multi split of een van onze VRF modellen. Benader ons telefonisch of per mail voor meer informatie over de verschillen tussen de airco’s. Natuurlijk kun je ook een vrijblijvende offerte aanvragen voor inzicht in de prijzen.

Airco laten installeren in Cuijk

De voordelen van Hodi Koeltechniek

Nadat je samen met onze specialist een model hebt uitgekozen dat past bij jouw situatie in Cuijk, schakel je onze installateurs in om de airco te installeren. Onze goed opgeleide en ervaren monteurs werken klantgericht, vriendelijk en bereiden zich uitstekend voor. Tevens kun je het volgende bij ons verwachten:

  • Airco’s voor zowel particuliere als zakelijke klanten
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Levering van kwaliteit airco’s
  • Lid van het NVKL
  • Advies op maat

Neem contact met ons op

Wil je ook een airco aanschaffen voor je kantoor, slaapkamer of winkel in Cuijk? Of wens je eerst meer te weten te komen over onze producten en diensten? Neem dan contact op met ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch via 073-5210577 of het kantoor in Schaijk via 048-6464532. Mailen is mogelijk via info@hodikoeltechniek.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk bij je langs voor de levering en installatie van een airco in Cuijk.

DUURZAAM KOELEN, VERWARMEN EN VENTILEREN

    Contact opnemen

    Wij helpen u graag verder