Airconditioning in Den Bosch

Hodi Koeltechniek, jouw airconditioning in Den Bosch snel geïnstalleerd

Op zoek naar de beste airconditioning voor jouw woning of pand in Den Bosch? Bel dan direct naar Hodi Koeltechniek en zet onze installateur in! Wij zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het leveren, plaatsen en installeren van airco’s. Wij beschikken over een ruim assortiment met diverse airconditioning modellen die op iedere situatie toepasbaar zijn. Zo kun je bij ons terecht voor airconditioning in jouw woning, in je kantoor, de gezondheidszorg en voor de retail. Onze airconditioning garandeert een aangenaam klimaat in jouw ruimte. Heb je behoefte aan meer informatie over onze producten? Lees dan verder of laat direct je gewenste airconditioning in jouw woning of pand in Den Bosch installeren.

Meer informatie over onze airconditioning

Ervaar je in de zomer geregeld ongemak door de hitte in je woning of pand in Den Bosch? Dan is airconditioning bij uitstek geschikt om jouw woning of pand koel te houden en een aangenaam klimaat te creëren. Door airconditioning slaap je tevens beter.

Onze airconditioning is tevens voorzien van een warmtepomp, wat betekent dat jouw ruimte in de winter verwarmd wordt. Enkel de kamer die je in gebruik neemt wordt verwarmd, wat jou kosten bespaart. Tevens ontvochtigt de airco de ruimte en wordt de lucht optimaal gefilterd. Zo geniet je het gehele jaar door van optimaal wooncomfort.

In iedere situatie toepasbaar

Holdi Koeltechniek beschikt over een uitgebreid assortiment airconditioning. Zo bieden wij de volgende airconditioning modellen aan voor jouw woning of pand:

 • Design wandunits
 • Wand unit (hoog gemonteerd)
 • Vloer unit (laag gemonteerd)
 • Units in het plafond gemonteerd (cassette)
 • Units die uit het zicht worden gemonteerd en inblazen door middel van roosters

Tevens bieden wij diverse systemen aan, zoals de zogenoemde Single split, Multi split en verschillende VRF modellen. Ben je benieuwd naar de specificaties van deze airco’s? Neem dan contact op met onze specialist.

Airconditioning in Den Bosch

Waarom kiezen voor Hodi Koeltechniek?

Naast het feit dat wij airconditioning van hoogwaardige kwaliteit leveren, zijn wij ook inzetbaar voor het installeren en onderhouden van jouw airconditioning. Wij hebben enkel de meest ervaren monteurs in dienst, die klantgericht en professioneel te werk gaan. Tevens onderscheidt ons bedrijf zich door de volgende kenmerken:

 • Airco’s voor zowel particuliere als zakelijke klanten
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Levering van kwaliteit airco’s
 • Lid van het NVKL
 • Advies op maat

Neem contact op voor jouw airconditioning in Den Bosch!

Wens je ook een airconditioning te laten installeren of onderhouden in je woning of pand in Den Bosch? Of ben je benieuwd naar ons assortiment? Neem dan direct contact met ons op en bel ons via 073-5210577 of 048-6464532. Ook kun je ons mailen via info@hodikoeltechniek.nl. Wij horen graag wat je wensen zijn voor jouw koeltechniek in Den Bosch!

DUURZAAM KOELEN, VERWARMEN EN VENTILEREN

  Contact opnemen

  Wij helpen u graag verder