Airconditioning in Drunen

Hodi Koeltechniek, kwalitatieve airconditioning in Drunen

Wil je snel airconditioning installeren in jouw woning of pand in Drunen? Kies voor de kwalitatieve airco’s van Hodi Koeltechniek! Al ruim 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in de levering, plaatsing en installatie van diverse soorten airconditioning. Wij bieden een brede collectie met passende modellen voor elke situatie. Je kunt hierbij denken aan airco’s voor woningen, kantoren, de gezondheidszorg en de retail. Onze airconditioning garandeert jou een aangenaam klimaat in jouw woning of pand. Wens je meer te weten over onze producten? Lees dan verder om meer te weten te komen of neem direct contact op voor een snelle installatie van jouw airconditioning in Drunen.

Optimale verkoeling

Wanneer het in de zomer vaak heet is in je woning of pand in Drunen, is airconditioning werkelijk een ware uitkomst. Door de optimale verkoeling ontstaat er een aangenaam klimaat in jouw pand. Je slaapt hierdoor zelfs beter. Tevens heeft onze airconditioning een handige warmtepomp, die in de winter een warme ruimte garandeert. Enkel de ruimte die je gebruikt wordt verwarmd, wat tevens kostenbesparend is. Daarbij zorgt onze airconditioning voor de ontvochtiging en filtering van jouw ruimte. Dit verhoogt weer jouw woon- en werkcomfort.

Onze modellen airconditioning

Wij hebben diverse airconditioning modellen in ons assortiment, zoals de volgende modellen voor jouw kantoor, woning, winkel of zorginstelling:

 • Design wandunits
 • Wand unit (hoog gemonteerd)
 • Vloer unit (laag gemonteerd)
 • Units in het plafond gemonteerd (cassette)
 • Units die uit het het zicht worden gemonteerd en inblazen door middel van roosters

Tevens beschikken wij over de systemen Single split, Multi split en diverse VRF modellen. Ben je benieuwd naar de specificaties van onze airco’s? Vraag onze specialist dan om meer informatie.

airco kopen in Drunen

Waarom airconditioning van Hodi?

Bij ons kun je niet enkel terecht voor je kwalitatief goede airconditioning, maar ook voor de installatie en het onderhoud hiervan. Alleen de meest ervaren monteurs nemen wij in dienst. Wij hebben professionaliteit, kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Hierbij onderscheiden wij ons middels onderstaande punten:

 • Airco’s voor zowel particuliere als zakelijke klanten
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Levering van kwaliteit airco’s
 • Lid van het NVKL
 • Advies op maat

Airconditioning in Drunen installeren? Bel direct!

Wil je snel airconditioning in jouw ruimte in Drunen laten installeren of onderhouden? En dit tevens op een zorgvuldige manier? Neem hiervoor contact op via 073-5210577 of 048-6464532. Ook kun je ons mailen via info@hodikoeltechniek.nl. Wij zijn dan snel ter plaatse in Drunen voor een vakkundige installatie van jouw airconditioning!

DUURZAAM KOELEN, VERWARMEN EN VENTILEREN

  Contact opnemen

  Wij helpen u graag verder