Airco in de slaapkamer

Maak kennis met Hodi Koeltechniek

Wil je een airconditioning voor in je huis aanschaffen? En ben je op zoek naar een bedrijf dat eersteklas airco’s kan leveren, plaatsen en onderhouden? Dan ben je bij Hodi Koeltechniek aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 20 jaar specialist op het gebied van airconditioning. Wij hebben een ruim assortiment met verschillende soorten airconditioning modellen voor iedere situatie. Met onze hulp kun je comfortabel klimaat in je slaapkamer of woonkamer realiseren. Ben je benieuwd geworden naar onze producten? Lees dan verder voor meer informatie of neem direct contact met ons op om de airco van je keuze te laten installeren.

Meer informatie over onze airco’s

Heb je in de zomer last van de hitte in je huis en slaapkamer? Dan is een airconditioning een ideale manier om je woning te koelen en een comfortabel klimaat te creëren. Een airconditioning in huis zorgt voor verkoeling op de warme dagen en geeft je een goede nachtrust.

De airconditioning is ook voorzien van een warmtepomp. Dat betekent dat de airco op koude dagen warmte brengt in je huis. Een groot voordeel van een warmtepomp is dat alleen de kamer die gebruikt wordt, daadwerkelijk verwarmd wordt. Daarnaast zal de airco de kamer ontvochtigen en de lucht filteren. Je kunt dus het hele jaar door rekenen op een optimaal comfort.

Een airconditioning voor iedere situatie

Hodi Koeltechniek heeft een ruim assortiment met verschillende modellen airconditioning. Wij bieden bijvoorbeeld de volgende airconditioning voor je huis:

 • Design wandunits
 • Wand unit (hoog gemonteerd)
 • Vloer unit (laag gemonteerd)
 • Units in het plafond gemonteerd (cassette)
 • Units die uit het het zicht worden gemonteerd en inblazen door middel van roosters

Daarnaast verkopen wij verschillende systemen, de zogenaamde Single split, Multi split en VRF modellen. Wil je nu meer weten over de verschillen tussen deze airco’s? Neem dan contact met ons op.

De voordelen van Hodi Koeltechniek

Naast dat wij eersteklas airco’s voor thuis leveren, kun je ons inschakelen voor het installeren en onderhouden van je systeem. Onze goed opgeleide en ervaren monteurs werken klantgericht, vriendelijk en bereiden zich goed voor op de uit te voeren werkzaamheden. Tevens kenmerken wij ons door het volgende:

 • Airco’s voor zowel particuliere als zakelijke klanten
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Levering van kwaliteit airco’s
 • Lid van het NVKL
 • Advies op maat

Neem contact met ons op

Wil je ook een airconditioning thuis laten installeren? Of wil je eerst meer weten over de verschillende soorten airco’s die wij verkopen? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer in ‘s-Hertogenbosch (073-5210577) of het telefoonnummer van ons kantoor in Schaijk (048-6464532). Mailen kan naar info@hodikoeltechniek.nl. Wij horen dan graag wat je wensen zijn voor een airco bij jou thuis.

DUURZAAM KOELEN, VERWARMEN EN VENTILEREN

  Contact opnemen

  Wij helpen u graag verder