De beste airconditioning in Eindhoven installeren? Hodi Koeltechniek!

Airconditioning in Eindhoven

Hodi Koeltechniek, verkoelende airconditioning voor in Eindhoven

Wil je de meest verkoelende airconditioning in jouw ruimte in Eindhoven laten installeren? Neem dan nu contact op met Hodi Koeltechniek! Al ruim 20 jaar zijn wij koplopers op het gebied van de levering, plaatsing en installatie van airconditioning. Wij beschikken over veel expertise en hebben diverse modellen airconditioning, toepasbaar op iedere situatie. Zo bieden wij airco’s voor woningen, kantoren, de gezondheidszorg en de retail. Onze airconditioning garandeert een aangenaam klimaat in jouw ruimte. Ben je benieuwd naar onze producten? Lees dan verder of neem direct contact op voor jouw nieuwe airconditioning in Eindhoven!

Optimale verkoeling

In de zomer kan het geregeld heet zijn in woningen of panden, onaangenaam heet zelfs. Gelukkig is daar onze airconditioning om uitkomst te bieden. Doordat jouw ruimte optimaal gekoeld wordt, zal er een prettig klimaat ontstaan. Ook slaap je dan beter. Onze airconditioning bezit een handige warmtepomp die jouw ruimte ook in de winter verwarmt. Doordat enkel de gebruikte ruimte wordt opgewarmd, bespaar je tevens in de kosten. Ook filtert en ontvochtigt onze airconditioning de ruimte, wat extra voordelen oplevert voor jouw woon- of werkcomfort!

Onze airconditioning

Hodi Koeltechniek heeft diverse modellen airconditioning in het assortiment en kan daardoor de volgende modellen voor jouw kantoor, woning of zorginstelling aanbieden:

 • Design wandunits
 • Wand unit (hoog gemonteerd)
 • Vloer unit (laag gemonteerd)
 • Units in het plafond gemonteerd (cassette)
 • Units die uit het het zicht worden gemonteerd en inblazen door middel van roosters

Tevens hebben wij de beschikking over vernuftige systemen zoals de Single split, Multi split en andere VRF modellen. Indien je meer wilt weten over de specificaties van onze airco’s, kun je altijd contact opnemen met onze adviseur.

Waarom kiezen voor Hodi Koeltechniek?

Zoek je de meest optimale verkoeling voor jouw ruimte, dan ben je bij ons op de juiste plek. Wij hebben echter nog veel meer te bieden. Zo kunnen wij ook de installatie en het onderhoud van jouw airconditioning op ons nemen. Onze vakkundige monteurs zijn je hierbij graag van dienst. Bij ons staan professionaliteit, kwaliteit en klantgerichtheid voorop. Wij zijn een onderscheidend bedrijf, wat onder andere duidelijk wordt uit de volgende kenmerken:

 • Airco’s voor zowel particuliere als zakelijke klanten
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Levering van kwaliteit airco’s
 • Lid van het NVKL
 • Advies op maat

Zet ons in voor jouw airconditioning in Eindhoven!

Wil je ook een fijne gekoelde ruimte in de zomer en onze airconditioning in jouw woning of pand in Eindhoven laten installeren? Of wil je ons inzetten voor het onderhoud van jouw airco? Neem dan vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak via 073-5210577 of 048-6464532. Je kunt ons ook per e-mail bereiken: info@hodikoeltechniek.nl. Wij sturen dan snel een monteur naar Eindhoven voor de installatie van jouw airconditioning.

DUURZAAM KOELEN, VERWARMEN EN VENTILEREN

  Contact opnemen

  Wij helpen u graag verder