Airco laten plaatsen in Gilze

Maak kennis met Hodi Koeltechniek in Gilze

Wil je in Gilze een airco laten installeren in je woning, winkel of kantoor? En zoek je een vakkundig bedrijf dat kwaliteitsairco’s kan leveren en plaatsen? Dan ben je aan het juiste adres bij Hodi Koeltechniek. Wij staan al meer dan 20 jaar bekend als dé expert op het gebied van airco’s, warmtepomp– en ventilatiesystemen. Bedrijven en particulieren kloppen bij ons aan wanneer zij een eersteklas airconditioning willen aanschaffen en laten installeren. Tevens kun je bij ons terecht voor het onderhoud van je systeem in Gilze. Lees verder als je meer wilt weten over onze producten en diensten. Natuurlijk kun je ook direct contact met ons opnemen.

Kom meer te weten over onze airco’s

We doen ‘s zomers veel moeite om een aangename temperatuur te blijven behouden in onze slaapkamer of kantoor in Gilze. Het mag echter meestal niet baten. De warmte dringt naar binnen met concentratie-, motivatie- en/of slaapproblemen tot gevolg. Hodi Koeltechniek biedt de oplossing in de vorm van airconditioning. De airco is in staat om de lucht in je ruimte te koelen, filteren en ontvochtigen. Zo kun je tijdens de tropische dagen van een aangenaam binnenklimaat genieten in Gilze.

Vraag om advies op maat bij de keuze van een airco in Gilze

Wanneer je een airco aanschaft, vind je het belangrijk dat iedere hoek van je kantoor of slaapkamer in Gilze optimaal gekoeld wordt. Om dit te kunnen realiseren, dien je een airco of ventilatiesysteem aan te schaffen die perfect bij jouw situatie past. In ons ruime assortiment vind je bijvoorbeeld de zogenaamde Single split, Multi split of verschillende VRF modellen. Weet je niet welk systeem het juiste is voor jouw ruimte? Dan kun je de hulp van onze specialist inschakelen voor advies op maat. Met zijn hulp kun je eenvoudig de juiste airco uitkiezen. Wil je meer weten over de verschillende modellen die wij verkopen? Neem dan contact met ons op en vraag direct een vrijblijvende offerte op.

Airco laten plaatsen in Gilze

Ontdek de voordelen van Hodi Koeltechniek

Wanneer je een airco hebt gevonden die bij je situatie in Gilze past, verzorgen wij graag de installatie van het systeem. Onze installateurs zijn zeer goed opgeleid, werken klantgericht, vriendelijk en bereiden zich uitstekend voor op de werkzaamheden. Daarnaast kun je het volgende bij ons verwachten:

  • Airco’s voor zowel particuliere als zakelijke klanten
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Levering van kwaliteit airco’s
  • Lid van het NVKL
  • Advies op maat

Neem contact met ons op

Wil je ook een airco laten installeren door onze installateur in Gilze? Of wens je meer informatie over onze verschillende modellen ventilatiesystemen voor kantoren en winkels? Laat het ons weten via het telefoonnummer van ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch via 073-5210577. Mailen kun je doen naar info@hodikoeltechniek.nl. Wij horen dan graag wat jouw wensen zijn op het gebied van de levering en installatie van een airconditioning in Gilze.

DUURZAAM KOELEN, VERWARMEN EN VENTILEREN

    Contact opnemen

    Wij helpen u graag verder