Airco laten plaatsen in Goirle

Maak kennis met Hodi Koeltechniek in Goirle

Ben je in Goirle op zoek naar een specialist op het gebied van koeltechniek? Een bedrijf dat vakkundig een airco kan installeren in je woning, kantoor of winkel? Dan ben je bij Hodi Koeltechniek aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 20 jaar expert op het gebied van airco’s en warmtepomp– en ventilatiesystemen. Wij helpen zowel bedrijven als particulieren in Goirle en omgeving met het leveren, installeren en onderhouden van hun koelsysteem. Wil je meer weten over onze producten en diensten? Lees dan verder of neem direct contact met ons op.

Kom meer te weten over onze airco’s

Wat heb je allemaal al geprobeerd om de temperatuur in jouw kantoor of slaapkamer in Goirle aangenaam te houden? Wat we ook proberen, onze maatregelen lijken niet te slagen. De hitte sluipt naar binnen en veroorzaakt concentratie-, motivatie- en/of slaapproblemen. Gelukkig vind je bij ons de oplossing. Wij bieden eersteklas airco’s die je ruimte koelen, filteren en ontvochtigen. Met de hulp van dit apparaat is het zelfs op de heetste dagen aangenaam vertoeven in Goirle.

Vraag om advies op maat bij de keuze van een airco in Goirle

Bij de aanschaf van een airco of ventilatiesysteem, is het belangrijk dat je rekening houdt met de grootte van de ruimte in Goirle. Voor iedere ruimte is er namelijk een passend systeem bij ons te vinden. In ons assortiment vind je bijvoorbeeld een Single split, Multi split of verschillende VRF modellen. Heb je moeite met het uitkiezen van de airconditioning die bij jouw situatie past? Dan schakel je gewoon de hulp van onze koeltechniekspecialist in. Voor meer informatie over de verschillende modellen die wij verkopen, neem je telefonisch of per mail contact met ons op. Je kunt dan direct een vrijblijvende offerte opvragen.

Airco laten plaatsen in Goirle

Ontdek de voordelen van Hodi Koeltechniek

Wanneer je een airco hebt gevonden die bij je situatie in Goirle past, verzorgen wij graag de installatie van het systeem. Onze installateurs zijn zeer goed opgeleid, werken klantgericht, vriendelijk en bereiden zich uitstekend voor op de werkzaamheden. Daarnaast kun je het volgende bij ons verwachten:

  • Airco’s voor zowel particuliere als zakelijke klanten
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Levering van kwaliteit airco’s
  • Lid van het NVKL
  • Advies op maat

Neem contact met ons op

Wil je een aangename temperatuur creëren in je appartement in Goirle door een airco te laten installeren? Of wil je meer te weten komen over de aanschaf van een ventilatiesysteem voor je kantoor of winkel? Benader ons dan via het telefoonnummer van ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch via 073-5210577. Mailen kun je doen naar info@hodikoeltechniek.nl. Wij ontvangen dan graag meer informatie over je wensen op het gebied van een nieuwe airconditioning in Goirle.

DUURZAAM KOELEN, VERWARMEN EN VENTILEREN

    Contact opnemen

    Wij helpen u graag verder