Airconditioning in Hedel

Hodi Koeltechniek, optimale verkoeling in jouw ruimte in Hedel

Wil je jouw ruimte in Hedel optimaal verkoelen en airconditioning laten installeren? Bel direct de installateur van Hodi Koeltechniek! Wij specialiseren ons al ruim 20 jaar in zowel de levering als de plaatsing en installatie van airconditioning. Ons assortiment is breed van opzet en voor elke situatie hebben wij een passend model airconditioning. Zowel voor woningen als kantoren, de retail en de gezondheidszorg kunnen wij modellen leveren. Hoe dan ook voorziet onze airconditioning geheel in een aangenaam klimaat in jouw woning of pand. Wil je meer weten over onze producten? Lees dan verder voor meer informatie of bel direct voor een snelle doch zorgvuldige airconditioning installatie in Hedel.

Optimale verkoeling

Wanneer je in de zomer regelmatig ongemak ervaart door vervelende hitte in jouw ruimte in Hedel, is airconditioning de ideale oplossing. Je woning wordt optimaal gekoeld, waardoor er een aangenaam klimaat ontstaat. Op de manier haal je ‘s avonds meer uit je nachtrust.

Tevens is onze airconditioning voorzien van een handige warmtepomp. Zo wordt jouw ruimte of woning gedurende de winter optimaal verwarmd. Je maakt hierbij geen onnodige kosten, doordat enkel de ruimte waar je gebruik van maakt wordt verwarmd. Tevens ontvochtigt en filtert onze airconditioning de ruimte optimaal, waardoor woon- en werkcomfort gegarandeerd is.

Voor elke situatie geschikt

Hodi Koeltechniek heeft diverse soorten airconditioning in het assortiment en biedt de volgende airconditioning modellen aan voor jouw woning of pand:

 • Design wandunits
 • Wand unit (hoog gemonteerd)
 • Vloer unit (laag gemonteerd)
 • Units in het plafond gemonteerd (cassette)
 • Units die uit het het zicht worden gemonteerd en inblazen door middel van roosters

Daarbij bieden wij diverse systemen aan, zoals de Single split, Multi split en VRF modellen.
Wil je meer weten over de specificaties hiervan? Laat je dan informeren door onze specialist.

airco Hedel

Waarom kiezen voor onze airconditioning?

Naast het feit dat je bij ons airconditioning van uitstekende kwaliteit in huis haalt, kun je deze eveneens door ons laten installeren en onderhouden. Enkel de meest ervaren monteurs zetten wij op de klus. Professionaliteit en klantgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel. Tevens onderscheiden wij ons door de volgende punten:

 • Airco’s voor zowel particuliere als zakelijke klanten
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Levering van kwaliteit airco’s
 • Lid van het NVKL
 • Advies op maat

Neem contact met ons op

Wens je een airconditioning voor de retail? Of heb je behoefte aan meer informatie over onze verschillende modellen? Dan kun je contact opnemen met ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch via 073-5210577. Mailen kan naar info@hodikoeltechniek.nl. Wij ontvangen dan graag meer informatie over je wensen wat betreft een airconditioning voor de retail.

DUURZAAM KOELEN, VERWARMEN EN VENTILEREN

  Contact opnemen

  Wij helpen u graag verder