Airconditioning in Heesch

Hodi Koeltechniek, jouw airconditioning in Heesch snel geïnstalleerd

Wil je kwalitatieve airconditioning installeren in jouw woning of pand in Heesch? Zet direct een installateur van Hodi Koeltechniek in! Wij zijn inmiddels ruim 20 jaar expert op het gebied van de levering, plaatsing en installatie van airconditioning. Onze collectie biedt modellen die in elke situatie toepasbaar zijn. Denk aan airconditioning voor woningen, kantoren, de gezondheidszorg en de retail. Onze airco’s zorgen voor een aangenaam klimaat in jouw ruimte. Wil je meer weten over ons assortiment? Lees dan verder of neem contact op voor een snelle installatie van jouw airconditioning in Heesch.

Gegarandeerd verkoeling

Is het in de zomer vaak heet in je woning of pand, dan kan airconditioning een ware uitkomst bieden. De optimale verkoeling zorgt ervoor dat er een aangenaam klimaat ontstaat in jouw ruimte. Hierdoor slaap je ook beter. Onze airconditioning bevat een vernuftige warmtepomp, die in de winter juist voor een warme ruimte zorgt.

Alleen de ruimte die je in gebruik neemt, wordt verwarmd. Dit bespaart weer in de kosten. Ook ontvochtigt en filtert onze airconditioning de ruimte. Zo wordt jouw woon- en werkcomfort verhoogd.

Breed assortiment airconditioning

Wij beschikken over diverse modellen airconditioning en kunnen de volgende modellen bieden voor jouw kantoor, woning, winkel of zorginstelling:

 • Design wandunits
 • Wand unit (hoog gemonteerd)
 • Vloer unit (laag gemonteerd)
 • Units in het plafond gemonteerd (cassette)
 • Units die uit het het zicht worden gemonteerd en inblazen door middel van roosters

Ook hebben wij de beschikking over systemen zoals de Single split, Multi split en diverse VRF modellen. Ben je benieuwd wat onze airco’s jou te bieden hebben? Bel dan met onze specialist voor meer informatie.

Airconditioning in Heesch

Waarom kiezen voor Hodi?

Je bent bij ons niet alleen op de juist plek voor verkoelende airconditionings. Ook voor de installatie en het onderhoud van jouw airco kun je bij ons terecht. Onze ervaren monteurs zijn je graag van dienst. Professionaliteit, kwaliteit en klantgerichtheid staan bij ons centraal. Tevens onderscheiden wij ons van andere bedrijven door de volgende punten:

 • Airco’s voor zowel particuliere als zakelijke klanten
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Levering van kwaliteit airco’s
 • Lid van het NVKL
 • Advies op maat

Bel direct voor jouw airconditioning in Heesch!

Wil jij ook snel de beste airconditioning laten installeren in jouw ruimte in Heesch? Of wil je jouw airco laten onderhouden? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 073-5210577 of 048-6464532. Ook kun je ons mailen via info@hodikoeltechniek.nl. Onze installateur komt dan snel bij jou langs in Heesch voor een vakkundige installatie van uw airconditioning!

DUURZAAM KOELEN, VERWARMEN EN VENTILEREN

  Contact opnemen

  Wij helpen u graag verder