Airco laten installeren in Malden

Maak kennis met Hodi Koeltechniek in Malden

Zoek je in de omgeving van Malden een specialist op het gebied van airconditioning? Dan ben je aan het juiste adres bij Hodi Koeltechniek. Al meer dan 20 jaar staan wij bekend als dé expert op het gebied van koeltechnieken. Je kunt bij ons terecht voor de levering en installatie van eersteklas airco’s, warmtepomp– en ventilatiesystemen. Gaat je airco in Malden onverhoopt kapot? Dan kun je ons 24/7 inschakelen voor onderhoud. Wil je meer te weten komen over de levering en installatie van airco’s? Lees dan verder of neem contact met ons op.

Kom meer te weten over onze airco’s

De zomers in Nederland worden steeds heftiger wat betreft de warmte. We doen er alles aan om het binnendringen van de warmte in ons kantoor, onze slaapkamer of winkel nog enigszins te voorkomen. Echter, het mag meestal niet baten. Een airco kan gelukkig de oplossing bieden. Een airconditioning verkoelt de ruimte en filtert en ontvocht de lucht. Op deze manier zorgt de airco voor een optimaal klimaat in je woning, kantoor of winkel in Malden op de hete zomerse dagen.

Laat ons een airco installeren in je kantoor of woning in Malden

Wij van Hodi Koeltechniek bieden een ruim assortiment met airco’s en ventilatiesystemen. Wij hebben voor iedere situatie een passende installatie. Heb je moeite met het vinden van een airco die past bij je situatie in Malden? Dan kun je altijd de hulp inschakelen van onze koeltechniek specialisten. Zij weten alles over de mogelijkheden op het gebied van airco’s en gaan samen met jou op zoek naar een airconditioning die de ruimte optimaal kan verkoelen. Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld de zogenaamde Single split, Multi split of een van onze VRF modellen. Voor meer informatie over de verschillen tussen deze modellen, kun je contact met ons opnemen. Uiteraard kun je ook een vrijblijvende offerte aanvragen voor meer informatie over de prijzen.

airco installeren Malden

De voordelen van Hodi Koeltechniek

Nadat je samen met onze specialist een model hebt uitgekozen dat past bij jouw situatie in Malden, schakel je onze installateurs in om de airco te installeren. Onze goed opgeleide en ervaren monteurs werken klantgericht, vriendelijk en bereiden zich uitstekend voor. Tevens kun je het volgende bij ons verwachten:

  • Airco’s voor zowel particuliere als zakelijke klanten
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Levering van kwaliteit airco’s
  • Lid van het NVKL
  • Advies op maat

Neem contact met ons op

Wens je ook een airco te laten installeren in je kantoor, winkel of slaapkamer in Malden? Of heb je behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van airconditioning? Laat het ons weten via het telefoonnummer van ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch (073-5210577) of het kantoor in Schaijk (048-6464532). Mailen is mogelijk via info@hodikoeltechniek.nl. Wij ontvangen dan graag meer informatie over jouw wensen op het gebied van de levering en installatie van een airco in Malden.

DUURZAAM KOELEN, VERWARMEN EN VENTILEREN

    Contact opnemen

    Wij helpen u graag verder