Airco laten installeren in Nijmegen

Maak kennis met Hodi Koeltechniek in Nijmegen

Ben je in de omgeving van Nijmegen op zoek naar een expert op het gebied van airconditioning? Maak dan kennis met Hodi Koeltechniek. Ruim 20 jaar geleden zijn wij begonnen met het leveren, installeren en onderhouden van airco’s, warmtepomp– en ventilatiesystemen. Wij zijn dus jouw totaalpartner op het gebied van airconditionings in Nijmegen. Wil je meer te weten komen over de airco’s die wij verkopen en de bijbehorende diensten? Lees dan verder of neem direct contact met ons op en bestel het gewenste koelsysteem.

Kom meer te weten over onze airco’s

De zomers in Nederland lijken ieder jaar warmer te worden. We proberen er alles aan te doen om het nog een beetje aangenaam te houden in ons kantoor, de winkel of de slaapkamer. Ondanks onze inspanningen dringt de warmte van buiten naar binnen met concentratie-, motivatie- en slaapproblemen tot gevolg. Airconditioning biedt gelukkig de oplossing! Een airconditioning van Hodi Koeltechniek filtert en ontvocht de lucht in de ruimte en maakt het heerlijk koel in jouw woning of pand in Nijmegen. Door een airco te installeren kun je een ideaal binnenklimaat creëren tijdens de hete zomers.

Laat ons een airco installeren in jouw pand of woning in Nijmegen

Bij Hodi Koeltechniek vind je een uitgebreid assortiment met airco’s en ventilatiesystemen. Voor iedere situatie is wel een passende installatie te vinden. Sommige mensen vinden het lastig om een airco te vinden die past bij hun situatie. Gelukkig kunnen je ook in dit geval helpen. Onze specialisten geven advies op maat, zodat jij een airconditioning kunt kiezen die ideaal is voor je slaapkamer, kantoor of winkel in Nijmegen. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit Single split, Multi split of een van onze VRF modellen. Wil je meer te weten komen over de verschillen tussen de modellen? Dan kun je contact met ons opnemen. Natuurlijk kun je dan ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor een airconditioning op maat.

Airco laten installeren in Nijmegen

De voordelen van Hodi Koeltechniek

Nadat je samen met onze specialist een model hebt uitgekozen dat past bij jouw situatie in Nijmegen, schakel je onze installateurs in om de airco te installeren. Onze goed opgeleide en ervaren monteurs werken klantgericht, vriendelijk en bereiden zich uitstekend voor. Tevens kun je het volgende bij ons verwachten:

 • Airco’s voor zowel particuliere als zakelijke klanten
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Levering van kwaliteit airco’s
 • Lid van het NVKL
 • Advies op maat

Neem contact met ons op

Wil je ook onze installateur een airco laten plaatsen bij jou thuis in Nijmegen? Of is er op je kantoor of in je winkel behoefte aan een eersteklas airconditioning? Dan kun je contact opnemen met ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch via 073-5210577 of het kantoor in Schaijk via 048-6464532. Mailen is mogelijk via info@hodikoeltechniek.nl. Wij maken dan graag een vrijblijvende offerte voor je op voor een nieuwe airco in Nijmegen.

DUURZAAM KOELEN, VERWARMEN EN VENTILEREN

  Contact opnemen

  Wij helpen u graag verder


  Airco kopen Nijmegen

  Wil jij een airco kopen in Nijmegen? Hodi koeltechniek kan jouw van deskundig advies voorzien. Een keuze maken is hierdoor gemakkelijker. Voor het kopen van airco Nijmegen kan je vrijblijvend advies met ons opnemen.

  Airco installeren Nijmegen

  Ben je op zoek naar airco installatie Nijmegen? Hodi Koeltechniek helpt jou graag met airco plaatsen Nijmegen. Of het nu gaat om airco vullen, bijvullen of installeren. Wij zijn de airco service Nijmegen. Voor airco onderhoud Nijmegen kun je ook bij ons terecht.