Airco laten plaatsen in Oirschot

Maak kennis met Hodi Koeltechniek in Oirschot

Zoek je in de omgeving van Oirschot een specialist op het gebied van airconditioning? Een bedrijf dat een eersteklas airco kan leveren en installeren? Dan zit je helemaal goed bij Hodi Koeltechniek. Al meer dan 20 jaar zijn wij het vaste adres voor bedrijven en particulieren in en rondom Oirschot die een expert nodig hebben op het gebied van koeltechniek. Je kunt bij ons terecht voor airco’s en warmtepomp– en ventilatiesystemen van de beste kwaliteit. Wanneer je airco niet meer naar behoren werkt, kun je ook 24/7 onze hulp inschakelen voor onderhoud. Lees verder voor meer informatie over onze airco’s en bijbehorende diensten of neem direct contact met ons op.

Kom meer te weten over onze airco’s

Tijdens de hete zomers is het heel lastig om je woning een beetje aangenaam te houden. Welke maatregelen we ook nemen, de hitte weet vrijwel altijd naar binnen te sluipen met concentratie-, motivatie- en slaapproblemen tot gevolg. Gelukkig kan de aanschaf van een airco uitkomst bieden. Een airco koelt, filtert en ontvochtigt de lucht, zodat er een optimaal binnenklimaat ontstaat. Wacht dus niet langer, schaf direct een airco aan via Hodi Koeltechniek en geniet van een heerlijk koele ruimte in Oirschot.

Laat ons een airco installeren in je pand of woning in Oirschot

Wij willen voor iedere situatie een passende airco of ventilatiesysteem kunnen bieden. Wij hebben daarom een uitgebreid assortiment met verschillende modellen. Of je nu een grote supermarkt optimaal wilt ventileren of dat je op zoek bent naar een airco die je appartement koel houdt, bij ons vind je altijd wat je nodig hebt. Ga bijvoorbeeld voor de zogenaamde Single split of kies de Multi split of een van de VRF-modellen. Heb je moeite met het uitkiezen van airco die past bij je kantoor of woning in Oirschot? Vraag dan onze specialist om advies op maat. Wil je meer te weten komen over de verschillende modellen? Neem dan contact op en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Airco laten plaatsen in Oirschot

De voordelen van Hodi Koeltechniek

Nadat je een airco hebt uitgekozen die past bij jouw situatie in Oirschot, kunnen wij je ook nog helpen met de installatie van het systeem. Onze installateurs zijn zeer goed opgeleid, werken klantgericht, vriendelijk en bereiden zich uitstekend voor op hun werkzaamheden. Daarnaast kun je het volgende bij ons verwachten:

  • Airco’s voor zowel particuliere als zakelijke klanten
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Levering van kwaliteitsairco’s
  • Lid van het NVKL
  • Advies op maat

Neem contact met ons op

Wens je een airco die je slaapkamer in Oirschot heerlijk koel houdt tijdens warme zomerdagen? Of heb je behoefte aan meer informatie over de installatie van een ventilatiesysteem in je winkel of kantoorpand? Neem dan contact op met ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch via 073-5210577. Mailen kun je doen naar info@hodikoeltechniek.nl. Laat ons weten wat jouw wensen zijn op het gebied van de installatie en levering van een nieuwe airco in Oirschot.

DUURZAAM KOELEN, VERWARMEN EN VENTILEREN

    Contact opnemen

    Wij helpen u graag verder