Airconditioning Oisterwijk

Hodi Koeltechniek, specialist in airconditioning

Ben je op zoek naar optimale airconditioning voor in huis of op kantoor in Oisterwijk? Dan heb je nu met Hodi Koeltechniek een specialist gevonden die als totaalaanbieder optreedt. Dit behelst al sinds meer dan twee decennia het adviseren over en het leveren, installeren en onderhouden van airco’s. Wij beschikken over een zeer divers aanbod aan airconditioning modellen. Hiermee weten wij in iedere situatie de passende airconditioning te adviseren, ongeacht of het gaat om airco voor de retail, voor in huis, voor op kantoor of in de gezondheidszorg. Een aangenaam klimaat in de door jou gekozen ruimte, dat is wat wij garanderen. Wil je meer weten over onze diensten in het algemeen of over de voor jou in Oisterwijk geschiktste airco in het bijzonder? Lees dan verder of neem contact met ons op.

Meer informatie over onze airco’s

Heb je in de zomer veel last van warmte in jouw woning of pand in Oisterwijk? Dan zou voor het veraangenamen van het binnenklimaat een airconditioning ideaal zijn. Doordat onze airco’s zijn voorzien van een warmtepomp, is deze ook te gebruiken in de winter. Alleen de kamer die je gebruikt wordt verwarmd. Verder wordt door onze airco de desbetreffende ruimte optimaal gefilterd en ontvochtigd. Zo is dit een bijzonder efficiënte manier om bijvoorbeeld jouw slaapkamer in alle seizoenen in het gewenste klimaat te krijgen. Een goede nachtrust wordt door onze airconditioning het hele jaar door mogelijk gemaakt.

Kies uit een ruim assortiment

Bij Hodi Koeltechniek beschikken wij over een uitgebreid assortiment als het gaat om airconditioningsoorten. De volgende modellen zijn mogelijk geschikt voor jouw woning of pand:

 • Design wandunits
 • Wand unit (hoog gemonteerd)
 • Vloer unit (laag gemonteerd)
 • In het plafond gemonteerde units (cassette)
 • Units die niet in het zicht worden geïnstalleerd; het inblazen gaat via roosters

Wij bieden verschillende systeemtypen aan, zoals de zogeheten Single split, de Multi split en diverse VRF-modellen. Voor specificaties van deze modellen kun je het best even contact met ons opnemen.

Waarin onderscheidt Hodi Koeltechniek zich?

Als adviseur, installateur en onderhoudsspecialist mag Hodi Koeltechniek zich met recht een veelzijdige expert noemen op het gebied van airconditioning. Wij hebben louter monteurs in dienst die hoog scoren op expertise, klantgerichtheid en professionaliteit. Daarnaast onderscheidt Hodi Koeltechniek zich dankzij de volgende aspecten:

 • Airco’s voor zowel particuliere als zakelijke klanten
 • Louter airco’s van hoge kwaliteit
 • Meer dan twee decennia aan ervaring
 • Lid van het NVKL
 • Deskundige adviezen, altijd op jouw situatie toegespitst

Airco in Oisterwijk gewenst? Neem contact op

Wens je een gloednieuwe airconditioning te laten installeren in jouw woning of pand in Oisterwijk? Of wil je graag onderhoud laten uitvoeren aan een bestaande airco? Voor al je vragen en wensen kun je bellen naar 073-5210577 of 048-6464532. Per e-mail zijn wij ook bereikbaar: info@hodikoeltechniek.nl. Wij horen graag wat jouw wensen zijn met betrekking tot airconditioning voor jouw pand of woning in Oisterwijk.

DUURZAAM KOELEN, VERWARMEN EN VENTILEREN

  Contact opnemen

  Wij helpen u graag verder