Airconditioning Oss

Hodi Koeltechniek, kwalitatieve airconditioning in Oss

Heb jij behoefte aan goede airconditioning in jouw woning of pand in Oss? Zet dan direct de vakkundige installateur van Hodi Koeltechniek in. Ons bedrijf specialiseert zich inmiddels sinds ruim 20 jaar in het leveren, installeren en onderhouden van airconditioning. Wij bieden vele modellen airconditioning aan die je in elke situatie kunt toepassen. Je kunt hierbij denken aan airconditioning voor woningen, kantoren, de gezondheidszorg en de retail. Met onze airco’s ben je verzekerd van een aangenaam klimaat in jouw ruimte. Ben je benieuwd naar onze hoogwaardige producten? Lees verder voor meer informatie of neem direct contact op om onze airconditioning in jouw ruimte in Oss te laten installeren.

Verkoeling gegarandeerd

Wanneer het vaak heet is in je woning of pand in de zomer, kan dit zeer onaangenaam zijn. Gelukkig kan airconditioning uitkomst bieden. Door de optimale verkoeling ontstaat er een fijn klimaat in jouw ruimte, waardoor je tevens beter slaapt.

Onze airconditioning heeft een handige warmtepomp, waardoor je in de winter profiteert van een warme ruimte. Dit scheelt ook weer kosten. Goed om te weten, is dat onze airconditioning de ruimte ook filtert en ontvochtigt. Dit verhoogt weer jouw woon- of werkcomfort.

Ons assortiment airconditioning

Hodi Koeltechniek heeft diverse modellen airconditioning in haar collectie en kan je de volgende modellen aanbieden voor jouw kantoor, woning, winkel of zorginstelling:

 • Design wandunits
 • Wand unit (hoog gemonteerd)
 • Vloer unit (laag gemonteerd)
 • Units in het plafond gemonteerd (cassette)
 • Units die uit het het zicht worden gemonteerd en inblazen door middel van roosters

Wij beschikken tevens over systemen zoals de Single split, Multi split en diverse VRF modellen. Wil je meer weten over onze airco’s en haar specificaties? Neem dan contact op met onze adviseur!

Ariconditioning in Oss

Waarom airconditioner van Hodi?

Bij ons ben je aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar optimaal verkoelende airconditioning. Maar dat is nog niet alles. Ook bij de installatie en het onderhoud van je airco staan wij voor jou klaar. Onze ervaren monteurs zijn je graag van dienst. Bij ons staan kwaliteit, professionaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel. Daarbij onderscheiden wij ons zelfs van de rest door het volgende te bieden:

 • Airco’s voor zowel particuliere als zakelijke klanten
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Levering van kwaliteit airco’s
 • Lid van het NVKL
 • Advies op maat

Zet ons in voor jouw airconditioning in Oss

Maak je net als anderen ook de keuze voor onze kwalitatief goede airconditioning voor jouw woning of pand in Oss? Of wil je ons enkel inzetten voor onderhoudswerkzaamheden? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak via 073-5210577 of 048-6464532. Ook kun je ons mailen via info@hodikoeltechniek.nl. Wij komen dan spoedig bij jou in Oss langs om je van een gloednieuwe airconditioning te voorzien!

DUURZAAM KOELEN, VERWARMEN EN VENTILEREN

  Contact opnemen

  Wij helpen u graag verder