Airconditioning Rosmalen

Hodi Koeltechniek, de beste airconditioning in Rosmalen

Wil je snel de beste airconditioning in jouw woning of pand in Rosmalen laten installeren? Bel direct de installateur van Hodi Koeltechniek! Ons bedrijf specialiseert zich al ruim 20 jaar in de levering, plaatsing en installatie van airconditioning. Ons assortiment is breed opgezet en wij hebben dan ook diverse airconditioning modellen voor elke situatie. Bij ons ben je aan het juiste adres voor airconditioning voor jouw woning, kantoor, de retail of de gezondheidszorg. Onze airconditioning verzekert een aangenaam klimaat in jouw ruimte. Wens je meer te weten over onze producten? Lees dan verder of neem direct contact met ons op voor de installatie van jouw airconditioning in Rosmalen.

Airconditioning tegen ongemakken

Heb je in de zomer geregeld te maken met ongemak door hitte in jouw woning of pand in Rosmalen? Dan is airconditioning de oplossing voor verkoeling van jouw woning of pand en het creëren van een aangenaam klimaat. Airconditioning zorgt er tevens voor dat je goed slaapt.

Ook heeft onze airconditioning een vernuftige warmtepomp. Dit zorgt ervoor dat jouw ruimte in de winter goed verwarmd wordt. Alleen de kamer die je gebruikt wordt verwarmd, zodat je geen onnodige kosten maakt. Ook zorgt onze airco ervoor dat je ruimte ontvochtigd en gefilterd wordt. Dit zorgt voor een optimaal woon- en werkcomfort.

Toepasbaar in elke situatie

Hodi Koeltechniek kan jou een ruim assortiment airconditioning aanbieden. Zo hebben wij de volgende airconditioning modellen beschikbaar voor jouw woning of pand:

 • Design wandunits
 • Wand unit (hoog gemonteerd)
 • Vloer unit (laag gemonteerd)
 • Units in het plafond gemonteerd (cassette)
 • Units die uit het het zicht worden gemonteerd en inblazen door middel van roosters

Ook kunnen wij verschillende systemen aanbieden, zoals de Single split, Multi split en diverse VRF-modellen. Wil je meer weten over de specificaties van deze airco’s? Laat je dan adviseren door onze specialist!

Airconditioning Rosmalen

Waarom Hodi Koeltechniek?

Naast dat wij airconditioning van uitstekende kwaliteit leveren, houden wij ons bezig met de installatie en het onderhoud van airco’s. Alleen de meest ervaren monteurs hebben wij in dienst, die professionele en klantgerichte service verlenen. Ook onderscheidt ons bedrijf zich middels de volgende punten:

 • Airco’s voor zowel particuliere als zakelijke klanten
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Levering van kwaliteit airco’s
 • Lid van het NVKL
 • Advies op maat

Kies ook voor airconditioning in Rosmalen

Wil je ook airconditioning installeren of laten onderhouden in je woning of pand in Rosmalen? Of ben je benieuwd naar ons ruime aanbod producten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie via 073-5210577 of bel het telefoonnummer van ons kantoor in Schaijk via 048-6464532. Ook kun je ons mailen via info@hodikoeltechniek.nl. Dan sturen wij snel een installateur naar Rosmalen om jouw nieuwe airconditioning vakkundig te installeren!

DUURZAAM KOELEN, VERWARMEN EN VENTILEREN

  Contact opnemen

  Wij helpen u graag verder