Airconditioning in Schijndel

Jouw airconditioning in Schijndel snel geïnstalleerd

Wil je snel de beste airconditioning in jouw ruimte in Schijndel laten installeren? Zet direct Hodi Koeltechniek in! Al ruim 20 jaar zijn wij actief in de levering, installatie en het onderhoud van vele modellen airconditioning. Wij beschikken dan ook over een brede expertise en hebben diverse modellen airconditioning in ons assortiment, toepasbaar op elke situatie. Denk aan airco’s voor woningen, kantoren, de gezondheidszorg en de retail. Wij voorzien jouw ruimte van een aangenaam klimaat door onze vernuftige airconditioning. Ben je benieuwd naar ons aanbod? Lees dan snel verder voor meer informatie of neem direct contact op om jouw airconditioning in Schijndel te laten installeren.

Jouw ruimte optimaal gekoeld

In de zomer kan het vaak onaangenaam warm zijn. Zo ook in woningen en panden. Gelukkig is daar onze airconditioning om uitkomst te bieden.

Doordat jouw ruimte optimaal wordt verkoeld, ontstaat er een fijn klimaat. Hierdoor zul je ook beter slapen. Onze airconditioning bezit ook een handige warmtepomp die jouw pand in de winter juist zal verwarmen. Alleen de ruimte die je gebruikt wordt verwarmd, waardoor je kosten bespaart. Ook zorgt onze airco voor een goede filtering en ontvochtiging van de ruimte, wat weer een voordeel is voor jouw woon- of werkcomfort!

Aanbod airconditioning

Hodi Koeltechniek heeft diverse modellen airconditioning in het assortiment, waarbij wij de volgende modellen kunnen aanbieden voor jouw kantoor, woning, winkel of zorginstelling:

 • Design wandunits
 • Wand unit (hoog gemonteerd)
 • Vloer unit (laag gemonteerd)
 • Units in het plafond gemonteerd (cassette)
 • Units die uit het het zicht worden gemonteerd en inblazen door middel van roosters

Wist je dat wij tevens de beschikking hebben over de systemen Single split, Multi split en andere VRF-modellen? Wanneer je meer wilt weten over ons assortiment, kun je gerust contact opnemen met onze specialist.

Waarom een Hodi airconditioner?

Ben je op zoek naar een optimaal verkoelende airconditioning, dan hoef je niet meer verder te zoeken. Bij Hodi Koeltechniek ben je aan het juiste adres. Maar wij hebben nog meer te bieden. Zo kunnen wij ook de installatie en het onderhoud van de airco op ons nemen. Onze monteurs beschikken over de juiste expertise. Bij Hodi staan klantgerichtheid, professionaliteit en kwaliteit centraal. Zo onderscheiden wij ons van de rest. Ook met de volgende aspecten doen wij dat:

 • Airco’s voor zowel particuliere als zakelijke klanten
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Levering van kwaliteitsairco’s
 • Lid van het NVKL
 • Advies op maat

Schakel ons in Schijndel in!

Wil je ook profiteren van een optimaal koele ruimte in de zomer en maak je ook de keuze voor onze airconditioning? Neem dan vandaag nog contact op voor de installatie of het onderhoud van jouw airco in Schijndel en bel ons via 073-5210577 of 048-6464532. Ook kun je ons mailen: info@hodikoeltechniek.nl. Wij zijn je graag van dienst bij de installatie van airconditioning in jouw woning of pand in Schijndel!

DUURZAAM KOELEN, VERWARMEN EN VENTILEREN

  Contact opnemen

  Wij helpen u graag verder