Airconditioning in Sint-Michielsgestel

Hodi Koeltechniek, optimale verkoeling in Sint-Michielsgestel

Wil je de beste airconditioning in jouw woning of pand in Sint-Michielsgestel laten installeren? Zet een expert van Hodi Koeltechniek in! Ons bedrijf specialiseert zich sinds ruim 20 jaar in het leveren, plaatsen en installeren van airconditioning. Wij beschikken over een groot assortiment airconditioning modellen en bieden voor elke situatie een passend model. Denk hierbij aan airco’s voor woningen, kantoren, de gezondheidszorg en de retail. Met onze airconditioning ben je verzekerd van een aangenaam klimaat in jouw woning of pand. Wil je meer weten over onze producten? Lees verder voor meer informatie of neem contact op voor de installatie van jouw airconditioning in Sint-Michielsgestel.

Voordeel van airconditioning

Indien het in de zomer geregeld heet is in je woning, is airconditioning een ware uitkomst in jouw ruimte in Sint-Michielsgestel. De optimale verkoeling zorgt ervoor dat er een aangenaam klimaat in jouw woning of pand ontstaat. Hierdoor slaap je zelfs beter.

Ook beschikt onze airconditioning over een handige warmtepomp, die in de winter voor een warme ruimte zorgt. Alleen de ruimte die je in gebruik neemt, wordt verwarmd. Dit bespaart aanzienlijk in je kosten! Ook zorgt onze airconditioning voor de ontvochtiging en filtering van jouw ruimte, waardoor je woon- en werkcomfort verhoogt.

Onze airconditioning modellen

In onze collectie hebben wij diverse airconditioning modellen, waarbij de volgende modellen beschikbaar zijn voor jouw kantoor, woning, winkel of zorginstelling:

 • Design wandunits
 • Wand unit (hoog gemonteerd)
 • Vloer unit (laag gemonteerd)
 • Units in het plafond gemonteerd (cassette)
 • Units die uit het het zicht worden gemonteerd en inblazen door middel van roosters

Daarbij hebben wij ook nog systemen zoals de Single split, Multi split en VRF modellen. Wil je meer weten over de specificaties van onze airco’s? Neem dan contact op met onze specialist voor meer informatie.

Airconditioning Sint-Michielsgestel

Waarom kiezen voor Hodi?

Je bent bij ons niet alleen op de juiste plek voor de beste airconditioning, maar ook voor de installatie en het onderhoud van je airco. Alleen de meest ervaren monteurs zetten wij op jouw klus. Ons bedrijf staat voor professionaliteit, kwaliteit en klantgerichtheid. Wij onderscheiden ons dan ook middels de volgende punten:

 • Airco’s voor zowel particuliere als zakelijke klanten
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Levering van kwaliteit airco’s
 • Lid van het NVKL
 • Advies op maat

Airconditioning in Sint-Michielsgestel? Bel direct!

Wil je ook optimale verkoeling in jouw ruimte in Sint-Michielsgestel? En wil je airconditioning installeren en deze tevens laten onderhouden? Neem dan contact met ons op, ook voor meer informatie, via 073-5210577 of 048-6464532. Ook kun je ons mailen via info@hodikoeltechniek.nl. Onze installateur is dan snel ter plaatse in Sint-Michielsgestel voor de installatie van jouw kwalitatieve airconditioning!

DUURZAAM KOELEN, VERWARMEN EN VENTILEREN

  Contact opnemen

  Wij helpen u graag verder