Airconditioning Sint-Oedenrode

Hodi Koeltechniek, specialist in airconditioning

Ben je op zoek naar uitstekend functionerende airconditioning voor het veraangenamen van jouw pand of woning in Sint-Oedenrode? Hodi Koeltechniek adviseert je niet alleen over welke airco het geschiktst is voor jouw situatie, wij nemen ook de installatie en het onderhoud op ons. Door ons wordt airconditioning in huis, op kantoor, in de retail en in de gezondheidszorg zonder meer mogelijk gemaakt. Wij hebben dan ook een collectie aan airco’s waar je u tegen zegt. Dat ook het binnenklimaat van jouw pand in Sint-Oedenrode daardoor aangenamer wordt staat niet ter discussie. Heb je belangstelling voor onze dienstverlening of over onze airco’s en hun specificaties? Lees verder en neem contact met ons op.

Meer informatie over onze airco’s

Heb jij gedurende warme zomerdagen ook overmatig veel last van warmte in jouw woning of pand in Sint-Oedenrode? Uiteraard ben je dan niet de enige. Maar heb je al eens overwogen een deugdelijke airconditioning in huis te halen? De binnenklimaat veraangenaming die deze kan bewerkstelligen valt niet te onderschatten. Niet alleen in de zomer, maar ook in de winter. Door een ingebouwde warmtepomp kan de door jou gekozen kamer op efficiënte wijze op de gewenste temperatuur worden gebracht. Gelijktijdig zorgen onze airco’s voor een optimale ontvochtiging en filtering van de gekozen ruimte. Plaats je de airconditioning in jouw slaapkamer, dan ben je het hele jaar verzekerd van het ideale klimaat om de kans op optimale nachtrust zo groot mogelijk te maken.

Kies uit een ruim assortiment

Het aanbod aan airco’s van Hodi Koeltechniek is zonder aarzeling divers te noemen. De volgende (bekende) typen vallen hieronder:

 • Design wandunits
 • Wand unit (hoog gemonteerd)
 • Vloer unit (laag gemonteerd)
 • In het plafond gemonteerde units (cassette)
 • Units die niet in het zicht worden geïnstalleerd; het inblazen gaat via roosters

Bovendien hebben wij verscheidene systeemtypen in ons assortiment, waaronder de zogeheten Single split, de Multi split en een aantal VRF-modellen. Als je benieuwd bent naar de specificaties van deze modellen, dan kunt je het best even contact met ons opnemen.

airco Sint-Oedenrode

Waarin onderscheidt Hodi Koeltechniek zich?

Hodi Koeltechniek deinst er niet voor terug zichzelf een veelzijdige specialist te noemen op het gebied van airconditioning. Wij zijn dan ook gelijktijdig adviseur, installateur en onderhoudsexpert. Onze monteurs worden geroemd om hun klantgerichtheid, expertise en professionaliteit. Verder weten we ons door de volgende aspecten te onderscheiden:

 • Airco’s voor zowel particuliere als zakelijke klanten
 • Louter airco’s van hoge kwaliteit
 • Meer dan twee decennia aan ervaring
 • Lid van het NVKL
 • Deskundige adviezen, altijd op jouw situatie toegespitst

Airco in Sint-Oedenrode gewenst? Neem contact op

Heb je het vermoeden dat de airconditioning in jouw pand in of nabij Sint-Oedenrode wel een onderhoudsbeurt zou kunnen gebruiken? Of wil je aldaar een geheel nieuwe airco laten installeren? Voor al jouw wensen, vragen en opmerkingen aangaande airco’s kun je bellen naar 073-5210577 of 048-6464532. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@hodikoeltechniek.nl. Wij staan je zo snel en goed mogelijk te woord en horen graag wat jouw wensen zijn op het gebied van airconditioning in Sint-Oedenrode.

DUURZAAM KOELEN, VERWARMEN EN VENTILEREN

  Contact opnemen

  Wij helpen u graag verder