Airconditioning Tilburg

Hodi Koeltechniek, specialist in airconditioning

Ben je op zoek naar perfect functionerende airconditioning voor jouw pand of woning in TIlburg? Als je op zoek was naar een specialist die als totaalaanbieder kan optreden, dan heb je die met Hodi Koeltechniek nu gevonden. Onze expertise strekt zich namelijk uit van het advies tot de installatie en het onderhoud van airco’s. Het aanbod aan airconditioning modellen van Hodi is zeer divers. Airconditioning in huis, op kantoor, in de retail en in de gezondheidszorg wordt hiermee zonder meer mogelijk gemaakt. Wij garanderen een aangenamer binnenklimaat in de ruimte waarin jij de airco laat installeren. Heb je behoefte aan meer informatie over onze werkwijze in het algemeen of over de voor jou in Tilburg meest geschikte airco in het bijzonder? Neem dan contact met ons op of lees verder.

Meer informatie over onze airco’s

Heb jij in warme zomers veel hinder van warmte in jouw woning of pand in Tilburg? Vergis je dan niet wat een deugdelijke airconditioning kan betekenen voor de veraangenaming van het binnenklimaat. Niet alleen in de zomer, overigens. Onze airco’s beschikken namelijk over een warmtepomp, waarmee de door jou gekozen kamer zo nodig kan worden verwarmd. Daarnaast zorgt onze airco voor een optimale filtering en ontvochtiging van de desbetreffende ruimte. In alle seizoenen van het jaar is bijvoorbeeld jouw slaapkamer zodoende in het gewenste klimaat te krijgen. Door onze airconditioning wordt een goede nachtrust het hele jaar door opeens een stuk realistischer!

Kies uit een ruim assortiment

Wij beschikken bij Hodi Koeltechniek over een zeer gevarieerd aanbod aan soorten airconditioning. De volgende modellen vallen daaronder:

 • Design wandunits
 • Wand unit (hoog gemonteerd)
 • Vloer unit (laag gemonteerd)
 • In het plafond gemonteerde units (cassette)
 • Units die niet in het zicht worden geïnstalleerd; het inblazen gaat via roosters

Bovendien kunnen wij verschillende systeemtypen aanbieden. Hieronder vallen de zogeheten Single split, de Multi split en een aantal VRF-modellen. Ben je benieuwd naar meer specificaties van deze modellen? Neem dan contact met ons op.

Airconditioning Tilburg

Waarin onderscheidt Hodi Koeltechniek zich?

Hodi Koeltechniek is tegelijkertijd adviseur, installateur en onderhoudsexpert. Op het gebied van airconditioning mogen wij ons dan ook gerust een veelzijdige specialist noemen. Al onze monteurs staan bekend om hun expertise, klantgerichtheid en professionaliteit. Verder onderscheiden we ons door de volgende facetten:

 • Airco’s voor zowel particuliere als zakelijke klanten
 • Louter airco’s van hoge kwaliteit
 • Meer dan twee decennia aan ervaring
 • Lid van het NVKL
 • Deskundige adviezen, altijd op jouw situatie toegespitst

Airco in Tilburg gewenst? Neem contact op

Twijfel je of jouw airconditioning in jouw pand in of nabij Tilburg nog wel naar behoren functioneert? Of zou je een geheel nieuwe airco willen laten installeren in jouw woning of kantoor? Wat je vragen of wensen ook zijn, je kunt ze telefonisch doorgeven via 073-5210577 of 048-6464532. Per e-mail zijn wij ook bereikbaar: info@hodikoeltechniek.nl. Wij horen graag wat jouw wensen zijn op het gebied van airconditioning in Tilburg.

DUURZAAM KOELEN, VERWARMEN EN VENTILEREN

  Contact opnemen

  Wij helpen u graag verder