Airco laten installeren in Uden

Maak kennis met Hodi Koeltechniek in Uden

Zoek je in de omgeving van Uden een bedrijf dat een eersteklas airco kan leveren en installeren? Maak dan kennis met Hodi Koeltechniek. Ruim 20 jaar geleden zijn wij begonnen met het leveren, installeren en onderhouden van airco’s, warmtepomp– en ventilatiesystemen. Met onze systemen is het mogelijk om een optimaal binnenklimaat te creëren in je kantoor, woning of winkel in Uden. Heb je behoefte aan meer informatie over onze airconditioning en bijbehorende diensten? Lees dan verder of neem contact met ons op.

Kom meer te weten over onze airco’s

In Nederland hebben we te maken met steeds warmere zomers. We doen er van alles aan om de warmte buiten te houden, maar meestal mag het niet baten. Onze concentratie, motivatie en nachtrust lijden onder de hitte die zich verspreidt in onze ruimtes. Gelukkig kunnen wij je een oplossing bieden: een airco installeren! Een airco zorgt voor heerlijke koele lucht in je slaapkamer, kantoor of winkel in Uden. Tevens filtert en ontvocht deze de lucht. Op deze manier ontstaat er een aangenaam binnenklimaat in je woning of pand.

Laat ons een airco installeren in je kantoor of woning in Uden

Er zijn heel veel mogelijkheden op het gebied van airconditioning. Wij hebben dan ook een ruim assortiment van systemen voor iedere situatie. Vind je het lastig om een airco of ventilatiesysteem uit te zoeken dat past bij jouw situatie in Uden? Dan kun je rekenen op de hulp van onze specialisten. Zij voorzien je graag van advies op maat. Zij hebben alle kennis en ervaring in huis om voor je ruimte een passend systeem te vinden. Je kunt bijvoorbeeld de zogenoemde Single split, Multi split of een van onze VRF modellen aanschaffen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de verschillen tussen de airco’s. Natuurlijk kun je ook een vrijblijvende offerte aanvragen voor inzicht in de prijzen.

airco laten installeren in Uden

De voordelen van Hodi Koeltechniek

Nadat je samen met onze specialist een model hebt uitgekozen dat past bij jouw situatie in Uden, schakel je onze installateurs in om de airco te plaatsen. Onze goed opgeleide en ervaren monteurs werken klantgericht, vriendelijk en bereiden zich goed voor op de uit te voeren werkzaamheden. Tevens kenmerken wij ons door het volgende:

  • Airco’s voor zowel particuliere als zakelijke klanten
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Levering van kwaliteit airco’s
  • Lid van het NVKL
  • Advies op maat

Neem contact met ons op

Wens je ook een airco te laten installeren in je woning, kantoor of winkel in Uden? Of wil je eerst meer te weten komen over onze producten of diensten? Neem dan contact op met ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch via 073-5210577 of het kantoor in Schaijk via 048-6464532. Mailen is mogelijk via info@hodikoeltechniek.nl. Wij ontvangen dan graag meer informatie over je wensen op het gebied van de levering en installatie van een airco in Uden.

DUURZAAM KOELEN, VERWARMEN EN VENTILEREN

    Contact opnemen

    Wij helpen u graag verder