Airconditioning Veghel

Jouw airconditioning in Veghel snel geïnstalleerd

Zoek je de meest verkoelende airconditioning voor jouw ruimte in Veghel? Zet de installateur van Hodi Koeltechniek in! Al ruim 20 jaar zijn wij experts op het gebied van de levering, plaatsing en installatie van airconditioning. Wij hebben dan ook verschillende modellen airconditioning in onze collectie. Deze zijn op elke situatie toepasbaar. Je kunt hierbij denken aan airco’s voor kantoren, woningen, de retail en de gezondheidszorg. Onze airco draagt zorgt voor een aangenaam klimaat in jouw ruimte. Ben je benieuwd welke soorten airconditioning wij te bieden hebben? Of wil je direct jouw airco in Veghel laten installeren? Neem dan contact met ons op.

Optimaal gekoelde ruimte

Vaak is het in de zomer al gauw onaangenaam warm in woningen en panden. Airconditioning kan dan gelukkig uitkomst bieden. Door het verkoelende effect in jouw ruimte, ontstaat er een prettig klimaat. Daardoor slaap je ook beter. Onze airconditioning bevat daarnaast een vernuftige warmtepomp. Deze verwarmt jouw pand in de winter. Daarbij filtert en ontvochtigt onze aico ook de betreffende ruimte, wat een optimaal woon- en werkcomfort garandeert.

Aanbod Hodi Koeltechniek

Wij beschikken in ons bedrijf over meerdere modellen airconditioning. Hierbij kunnen wij de volgende modellen aanbieden voor jouw kantoor, woning, winkel of zorginstelling:

 • Design wandunits
 • Wand unit (hoog gemonteerd)
 • Vloer unit (laag gemonteerd)
 • Units in het plafond gemonteerd (cassette)
 • Units die uit het het zicht worden gemonteerd en inblazen door middel van roosters

Ook beschikken wij over systemen zoals de Single split, Multi split en andere VRF-modellen. Wil je meer informatie over ons assortiment, neem dan gerust contact op met onze specialist.

Airconditioning Veghel

Waarom onze airconditioning?

Kies jij net als vele anderen voor de optimaal verkoelende airconditioning van Hodi Koeltechniek? Dan hebben wij je nog veel meer te bieden. Zo installeren wij jouw airconditioning en kun je deze zelfs door ons laten onderhouden. Wij hebben professionele vakmannen in dienst, waarbij klantgerichtheid, professionaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Op deze manier onderscheiden wij ons. Dat doen we ook via de volgende aspecten:

 • Airco’s voor zowel particuliere als zakelijke klanten
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Levering van kwaliteitsairco’s
 • Lid van het NVKL
 • Advies op maat

Zet ons in Veghel in!

Ben je ook benieuwd wat onze airconditioning voor jouw woning of pand in Veghel kan betekenen? Neem dan snel contact met ons op voor de installatie of het onderhoud van jouw airco. Bel ons via 073-5210577 of 048-6464532. Ook kun je ons mailen: info@hodikoeltechniek.nl. Wij zijn dan snel ter plaatse om jou van een optimaal werkende airconditioning in Veghel te voorzien!

DUURZAAM KOELEN, VERWARMEN EN VENTILEREN

  Contact opnemen

  Wij helpen u graag verder