Airconditioning in Vlijmen

Hodi Koeltechniek, optimale verkoeling in Vlijmen

Wens je optimale verkoeling voor jouw woning of pand in Vlijmen? Kies voor airconditioning van Hodi Koeltechniek! Al ruim 20 jaar zijn wij experts in het leveren, plaatsen en installeren van airconditioning. Wij hebben een breed opgezet assortiment, waarbij wij voor elke situatie een passend model airconditioning bieden. Denk aan airconditioning voor woningen, kantoren, de retail en de gezondheidszorg. Onze airco’s voorzien in een aangenaam klimaat in jouw pand of woning. Ben je benieuwd naar onze vernuftige producten? Lees dan verder om meer te weten te komen of neem direct contact op voor de installatie van jouw airconditioning in Vlijmen.

Geen ongemak meer

Airconditioning biedt een ware uitkomst wanneer je in de zomer regelmatig ongemak ervaart van hitte in jouw ruimte in Vlijmen. Doordat jouw woning optimaal gekoeld wordt, ontstaat er een aangenaam klimaat. Zo slaap je tevens beter.

Daarbij heeft onze airconditioning een handige warmtepomp, die jouw ruimte of woning gedurende de winter verwarmt. Zo maak je geen onnodige kosten, omdat alleen de ruimte waar je gebruik van maakt verwarmd wordt. Ook ontvochtigt en filtert airconditioning jouw ruimte op efficiënte wijze, wat jouw woon- en werkcomfort verhoogt.

Toepasbaar op elke situatie

Bij Hodi Koeltechniek hebben wij diverse soorten airconditioning in ons assortiment en bieden wij de volgende modellen aan voor in jouw woning, kantoor, winkel of zorginstelling:

 • Design wandunits
 • Wand unit (hoog gemonteerd)
 • Vloer unit (laag gemonteerd)
 • Units in het plafond gemonteerd (cassette)
 • Units die uit het het zicht worden gemonteerd en inblazen door middel van roosters

Ook bieden wij systemen aan als de Single split, Multi split en VRF modellen. Wens je meer te weten te komen over de specificaties hiervan? Vraag dan onze specialist om meer informatie.

airco Vlijmen

Waarom kiezen voor onze airconditioning?

Naast dat je bij ons op de juiste plek bent voor airconditioning van hoogwaardige kwaliteit, kunnen wij deze tevens voor jou installeren en zelfs onderhouden. Alleen de meest ervaren monteurs worden op jouw klus gezet. Klantgerichtheid, kwaliteit en professionaliteit is waar wij voor staan. Daarbij onderscheiden wij ons door de volgende punten:

 • Airco’s voor zowel particuliere als zakelijke klanten
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Levering van kwaliteit airco’s
 • Lid van het NVKL
 • Advies op maat

Direct airconditioning in Vlijmen? Neem contact op!

Wil je genieten van optimale verkoeling in jouw woning of pand in Vlijmen? En wil je airconditioning aanschaffen of je bestaande airco laten onderhouden? Bel hiervoor, indien je meer informatie behoeft, naar 073-5210577 of 048-6464532. Ook kun je ons mailen via info@hodikoeltechniek.nl. Onze installateur is dan snel ter plaatse in Vlijmen om jouw woning of pand van kwalitatief hoogwaardige airconditioning te voorzien.

DUURZAAM KOELEN, VERWARMEN EN VENTILEREN

  Contact opnemen

  Wij helpen u graag verder