Airconditioning in Vught

Hodi Koeltechniek, jouw ruimte in Vught optimaal gekoeld

Wil je jouw woning of pand in Vught optimaal verkoelen? Kies dan voor de kwalitatieve airconditioning van Hodi Koeltechniek. Wij zijn al ruim 20 jaar experts in de levering, plaatsing en installatie van diverse modellen airconditioning. Ons assortiment is breed, waardoor voor elke situatie een passend model airconditioning voorhanden is. Je kunt denken aan airconditioning voor woningen, kantoren, de retail en de gezondheidszorg.
Met onze airco’s is een aangenaam klimaat in jouw pand of woning gegarandeerd. Ben je benieuwd wat onze producten je te bieden hebben? Lees dan verder of bel direct voor de installatie van jouw airconditioning in Vught.

Een einde aan de hitte

Als je in de zomer regelmatig last ervaart van de hitte, biedt airconditioning een ware uitkomst in jouw woning of pand in Vught. Door de optimale verkoeling ontstaat er een aangenaam klimaat in de ruimte.

Ook slaap je hierdoor beter. Onze airconditioning is voorzien van een vernuftige warmtepomp, die zorgt voor een warme ruimte in de winter. Alleen de ruimte die je gebruikt wordt verwarmd, waardoor je in je kosten bespaart. Tevens filtert en ontvochtigt de airconditioning je ruimte op een effectieve manier, waardoor jouw woon- en werkcomfort zal verhogen.

Diverse toepassingen

Wij hebben verschillende soorten airconditioning modellen in onze collectie, waarbij wij de volgende modellen aanbieden voor in jouw kantoor, woning, winkel of zorginstelling:

 • Design wandunits
 • Wand unit (hoog gemonteerd)
 • Vloer unit (laag gemonteerd)
 • Units in het plafond gemonteerd (cassette)
 • Units die uit het het zicht worden gemonteerd en inblazen door middel van roosters

Tevens hebben wij systemen als de Single split, Multi split en VRF modellen. Wens je meer te weten over de specificaties van onze airconditioning? Onze specialist is je dan graag van dienst.

Airconditioning in Vught

Waarom Hodi Koeltechniek?

Bij ons ben je niet enkel aan het juiste adres voor airconditioning van de beste kwaliteit. Tevens kunnen wij deze voor je installeren en onderhouden. Enkel de meest ervaren monteurs hebben wij in dienst. Wij staan voor kwaliteit, klantgerichtheid en professionaliteit. Daarnaast onderscheiden wij ons van andere bedrijven middels onderstaande punten:

 • Airco’s voor zowel particuliere als zakelijke klanten
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Levering van kwaliteit airco’s
 • Lid van het NVKL
 • Advies op maat

Airconditioning in Vught installeren? Bel nu!

Wil je jouw woning of pand in Vught ook optimaal verkoelen? En wil je onze kwalitatieve airconditioning laten installeren of een bestaande airco onderhouden? Bel dan naar 073-5210577 of 048-6464532. Ook kun je ons mailen via info@hodikoeltechniek.nl. Onze installateur is dan snel in Vught om jouw nieuwe airconditioning op vakkundige wijze te installeren.

DUURZAAM KOELEN, VERWARMEN EN VENTILEREN

  Contact opnemen

  Wij helpen u graag verder