Airco Waalwijk

Maak kennis met Hodi Koeltechniek in Waalwijk

Zoek je in (de omgeving van) Waalwijk een bedrijf dat een airco vakkundig levert en installeert? Dan ben je aan het juiste adres bij Hodi Koeltechniek. Al meer dan 20 jaar kunnen zowel particulieren als bedrijven bij ons terecht voor airco’s en warmtepomp- en ventilatiesystemen van de beste kwaliteit. Wij leveren en plaatsen deze airco’s en verzorgen daarnaast het onderhoud van deze systemen. Wil je meer te weten komen over onze airconditionings en de bijbehorende diensten? Lees dan verder of neem contact op en maak een afspraak met onze specialist voor advies op maat in Waalwijk.

Kom meer te weten over onze airco’s

We proberen er ‘s zomers alles aan te doen om de hitte tijdens de warmste dagen buiten te houden. Na een aantal tropische dagen weet de warmte toch binnen te sluipen in onze kantoren, slaapkamers en winkels. Je krijgt thuis en op je werk in Waalwijk last van concentratie-, motivatie- en slaapproblemen. Een airco biedt gelukkig de oplossing. Hij filtert en ontvochtigt de lucht en maakt de ruimte heerlijk koel. Wil je tijdens de zomer vertoeven in een ruimte met een aangenaam binnenklimaat? Schaf dan een airco aan via Hodi Koeltechniek.

Laat ons een airco installeren in je pand of woning in Waalwijk

Ons assortiment met verschillende airco’s en ventilatiesystemen is zeer uitgebreid. Voor iedere ruimte is er bij ons wel een passend systeem te vinden. Wij hebben bijvoorbeeld de Single split, de Multi split en VRF-modellen. Weet je niet welk type airco bij jouw situatie in Waalwijk past? Dan kun je altijd onze specialist inschakelen voor advies op maat. Hij gaat samen met jou op zoek naar de airconditioning die jouw kantoorpand of supermarkt het best kan verkoelen. Meer weten over de verschillende modellen in ons assortiment? Bel of mail ons dan en vraag direct een vrijblijvende offerte op.

airco Waalwijk

De voordelen van Hodi Koeltechniek

Nadat je een airco hebt uitgekozen die past bij jouw situatie in Waalwijk, kunnen wij je ook nog helpen met de installatie van het systeem. Onze installateurs zijn zeer goed opgeleid, werken klantgericht, zijn vriendelijk en bereiden zich uitstekend voor op hun werkzaamheden. Daarnaast kun je het volgende bij ons verwachten:

  • Airco’s voor zowel particuliere als zakelijke klanten
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Levering van kwaliteitsairco’s
  • Lid van het NVKL
  • Advies op maat

Neem contact met ons op

Heb je ook behoefte aan een airco die je slaapkamer in Waalwijk heerlijk koel maakt? Of wil je een optimaal binnenklimaat realiseren in je kantoorpand of winkel? Dan kun je contact opnemen met ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch via 073-5210577. Mailen kun je doen naar info@hodikoeltechniek.nl. Wij horen graag wat jouw wensen zijn op het gebied van de levering en installatie van een nieuwe airco in Waalwijk.

DUURZAAM KOELEN, VERWARMEN EN VENTILEREN

    Contact opnemen

    Wij helpen u graag verder