Airco Wijchen

Maak kennis met Hodi Koeltechniek in Wijchen

Ben je in de omgeving van Wijchen op zoek naar een bedrijf dat een eersteklas airconditioning kan installeren in je slaapkamer, kantoor of winkel? Neem dan contact op met Hodi Koeltechniek. Wij zijn namelijk een specialist op het gebied van airco’s, warmtepomp– en ventilatiesystemen. Wij kunnen deze systemen niet alleen leveren, maar nemen ook de installatie en het onderhoud voor onze rekening. Werkt je airconditioning in Wijchen niet meer naar behoren? Dan kun je 24/7 contact met ons opnemen voor gepaste hulp. Wil je meer te weten komen over onze airco’s en bijbehorende diensten? Lees dan verder of neem direct contact met ons op.

Kom meer te weten over onze airco’s

Nu de zomers in Nederland steeds warmer worden, proberen we er alles aan te doen om het nog enigszins aangenaam te houden in onze huizen, kantoren en winkels in Wijchen of omgeving. Toch weet de warmte langzaam binnen te sluipen met concentratie-, motivatie- en slaapproblemen tot gevolg. Hodi Koeltechniek biedt gelukkig de oplossing met onze airco’s van hoogstaande kwaliteit. Een airconditioning filtert en ontvochtigt de lucht en maakt de ruimte heerlijk koel. Schaf dus direct een airconditioning aan via Hodi Koeltechniek en geniet van een aangenaam koel huis of pand tijdens de zomerse dagen.

Laat ons een airco installeren in je pand of woning in Wijchen

Bij ons vind je een uitgebreid assortiment met airco’s en ventilatiesystemen. Met deze airco’s is het mogelijk om in vrijwel iedere ruimte een optimaal klimaat te creëren. Of het nu gaat om een grote supermarkt of een klein appartement, wij hebben altijd een systeem dat past bij jouw situatie in Wijchen. Hulp nodig bij het uitkiezen van een passende airco? Benader dan onze specialisten voor advies op maat. Bepaal samen met de specialist of je gaat voor een Single split, Multi split of een van onze VRF-modellen. Wil je meer weten over de verschillen tussen deze airco’s? Neem dan contact met ons op en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

airco wijchen

De voordelen van Hodi Koeltechniek

Nadat je samen met onze specialist een model hebt uitgekozen dat past bij jouw situatie in Wijchen, schakel je onze installateurs in om de airco te installeren. Onze goed opgeleide en ervaren monteurs werken klantgericht, zijn vriendelijk en bereiden zich uitstekend voor op de werkzaamheden. Tevens kun je het volgende bij ons verwachten:

  • Airco’s voor zowel particuliere als zakelijke klanten
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Levering van kwaliteitsairco’s
  • Lid van het NVKL
  • Advies op maat

Neem contact met ons op

Wil je ook een eersteklas airco aanschaffen om een aangenaam binnenklimaat te realiseren in Wijchen? Of wil je advies van onze specialist bij het uitkiezen van een ventilatiesysteem voor jouw winkel? Benader ons dan via ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch via 073-5210577. Mailen kun je doen naar info@hodikoeltechniek.nl. Laat ons weten wat jouw wensen zijn voor een nieuwe airconditioning in Wijchen.

DUURZAAM KOELEN, VERWARMEN EN VENTILEREN

    Contact opnemen

    Wij helpen u graag verder