Airco laten installeren in Zaltbommel

Maak kennis met Hodi Koeltechniek in Zaltbommel

Ben je in de omgeving van Zaltbommel op zoek naar een bedrijf dat een eersteklas airco kan leveren en installeren? Dan ben je aan het juiste adres bij Hodi Koeltechniek. Wij zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in de levering, installatie en het onderhoud van airco’s, warmtepomp– en ventilatiesystemen. Wanneer je een airco of ander systeem bij ons aanschaft, kun je een optimaal binnenklimaat creëren in je woning, kantoor of winkel. Wil je meer te weten komen over onze airco’s en bijbehorende diensten? Lees dan verder of neem direct contact met ons op en maak een afspraak in Zaltbommel.

Kom meer te weten over onze airco’s

De zomers in Nederland worden steeds heter. De hitte dringt tijdens deze warme zomerdagen langzaam door tot in onze slaapkamers, kantoren en winkels. De hitte in de ruimte zorgt ervoor dat we slechter slapen, ons minder goed kunnen concentreren en minder gemotiveerd zijn. Een airconditioning laten installeren in jouw woning, kantoor of winkel in Zaltbommel kan de oplossing zijn. De airco zorgt voor heerlijke koele lucht. Tevens ontvocht en filtert hij de lucht. Op deze manier ontstaat er een aangenaam binnenklimaat. De airco is ook voorzien van een warmtepomp. Deze warmtepomp brengt warmte in je ruimte op de koude dagen. Je hebt dus het hele jaar door plezier van je airco.

Laat ons een airco installeren in je kantoor of woning in Zaltbommel

Op het gebied van airconditioning zijn er heel veel mogelijkheden. Wij hebben een ruim assortiment met verschillende modellen. Wil je weten welk type airco het best past bij jouw situatie in Zaltbommel? Dan kun je onze specialisten om advies vragen. Zij weten met hun kennis en ervaring voor iedere ruimte, hoe klein of groot ook, een passende oplossing te vinden. Een aantal systemen die je bij ons kunt verkrijgen zijn de zogenaamde Single split, Multi split en VRF modellen. Heb je behoefte aan meer informatie over de verschillen tussen deze airco’s? Neem dan contact met ons op. Uiteraard kun je dan direct een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen.

Airco laten installeren in Zaltbommel

De voordelen van Hodi Koeltechniek

Nadat je samen met onze specialist een model hebt uitgekozen dat past bij jouw situatie in Zaltbommel, kun je de airco direct laten installeren door onze vakmensen. Onze goed opgeleide en ervaren monteurs werken klantgericht, vriendelijk en bereiden zich goed voor op de uit te voeren werkzaamheden. Tevens kenmerken wij ons door het volgende:

  • Airco’s voor zowel particuliere als zakelijke klanten
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Levering van kwaliteit airco’s
  • Lid van het NVKL
  • Advies op maat

Neem contact met ons op

Wil je ons inschakelen om een airco in je winkel, slaapkamer of woning in Zaltbommel te installeren? Of heb je behoefte aan meer informatie over onze airco’s en bijbehorende diensten? Benader ons dan via het telefoonnummer van ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch 073-5210577 of het telefoonnummer van ons kantoor in Schaijk 048-6464532. Mailen is mogelijk via info@hodikoeltechniek.nl. Wij horen dan graag wat je wensen zijn voor een airco in je woning, winkel of kantoor in Zaltbommel.

DUURZAAM KOELEN, VERWARMEN EN VENTILEREN

    Contact opnemen

    Wij helpen u graag verder